2777
2789
عنوان

کیست solid

| مشاهده متن کامل بحث + 16984 بازدید | 43 پست
خواهش میکنم عزیزم  گلی اصلا نگران نباش حتما نتیجه سونو رو ببر پیش دکتر زنان  نیازی به جرا ...

ممنونم که وقت ميزاريد،من سونو رو که نشون دکتر دادم گفت بايد ام ار اي کني تا تصميم بگيريم فقط کيست رو خارج کنيم يا کل تخمدان و لوله رو،توي سونوي من نوشته کيست ساليد اکوژن که در کالر داپلر داراي عروق است،کلا هم دو سانته،اما تو ي اون يکي تخمدان يه کيست هفت سانتيه که اندومتريوزع گفت اون خطري نداره ما هم فعلا کاري باهاش نداريم،من فکر مي کنم کيستي که جامده و عروق داره يعني بدخيم،اينطور نيست?

ممنونم که وقت ميزاريد،من سونو رو که نشون دکتر دادم گفت بايد ام ار اي کني تا تصميم بگيريم فقط کيست رو ...

گلی جان کیست منم اندومتریوز ۷سانتی که بعد شد۵دکترم مثل دکتر شما گفت خطری نداره 

اگه دکتر گفته ام ار ای بدین برای کیست۲سانتی تون حتما بدین ان شالله چیز خاصی نباشه من راجع به این مدل کیست چیزی نشنیدم راستش

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام با دو دوره ال دی رفع شد دکترم خیلی تعجب کرد گفت خیلی شانس اوردی به جراحی نکشید 

سلام عزیزم میشه لطفا جواب بدید؟شما توده سولید داشتید؟دقیقا تو سونو چه نوعی زده بود بهتون چی گفتن چیکار کردید الان چطوره کیستتون

سلام عزیزم میشه لطفا جواب بدید؟شما توده سولید داشتید؟دقیقا تو سونو چه نوعی زده بود بهتون چی گفتن چیک ...

سلام وقت بخیر من امروز بعد سونو فهمیدم  کیست سالید تخمدان راست به ابعادmm 35*45 دارم شما چه روند درمانی رو طی کردید؟میشه منو راهنمایی کنید حالم جالب نیست اصلا

من تازه فهمیدم کیست سالید دارم هم اندازه شما توی تخمدان چپ شما چیکار کردین برای درمان ؟ ممنون میشم ر ...

سلام عزیزم من امروز با سونو فهمیدم کیست سالید تخمدان راست به ابعادmm 35*45 دارم و شدیدا حالمو بد کرد ایا کیست شماهم ازهمبن نوع بود میتونین راهنمایین کنین ممنون میشم

سلام،مشکلتون رفع شد،منم تو سونو برام ستليد دو سانتي نشون داده،جمعه مي رم ام ار اي،خيلي ترسيدم...

سلام مشکل شما حل شد؟؟ منم کیست سالید دارم تخمدان راست به ابعادmm 35*45 خیلی نگرانم 

سلام با دو دوره ال دی رفع شد دکترم خیلی تعجب کرد گفت خیلی شانس اوردی به جراحی نکشید 

سلام میشه درباره کیست سالیدتون بگین که چیشد و چطوری رفع شد؟ 

برای من تو سونوم جدیدا کیست ۴۰میلیمتری با قسمت سولیدی نشون داده شده و دکتر بهم دروسبیلین داده و ازمایش تونور رفتم امروز اما خیلی میترسم

سلام من رفتم سونو گفت کیست سالید ۴ سانت داری 

به دکتر نشون دادم گفت اگه اندازش  از ۵ سانت بیشتر باشه جراحی میکنیم .

ولی بعدش با خودم گفتم برم یه دکترزنان بهتر که بهم گفت ام ار ای و یسری ازمایش انجام بده 

وقتی جواب ام ار ای اومد اصلا کیست سالید نداشتم 

سونو دقیق نشون نمیده همیشه 

برای اینکه خیالت راحت بشه یه ام ار ای هم برو 

من تازه فهمیدم کیست سالید دارم هم اندازه شما توی تخمدان چپ شما چیکار کردین برای درمان ؟ ممنون میشم ر ...

کیست سالید فک نکنم خیلی خطرناک باشه من با ی دوره داروی گیاهی و۳ماه ال دی  کلارفع شد