2777
2789
عنوان

کیست solid

| مشاهده متن کامل بحث + 16981 بازدید | 43 پست
اخه بیشتر کیستها با پریود شدن رفع میشه ولی این درموردش خوندم خطریه 

سلام عزیزم خوبی کیست سولیدتوجراحی کردی یابادلرورفع شد

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام با دو دوره ال دی رفع شد دکترم خیلی تعجب کرد گفت خیلی شانس اوردی به جراحی نکشید 

خب خداروشکرعزیزم دیگه برنگشت الان تحت نظردکتری

نه دیگه برنگشت خداروشکر اره الان تحت نظر هستم ماه قبلی سونو دادم‌کیست نداشتم 

خداروشکرآخه مامان من جراحی کردبخاطراین پرسیدم عزیزم

من تازه فهمیدم کیست سالید دارم هم اندازه شما توی تخمدان چپ شما چیکار کردین برای درمان ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی استرس دارم فردا ام ار ای دارم و آزمایش تومور مارکر که آزمایش خون هستش دادم دو هفته دیگ جوابش میاد لطفا راهنماییم کنید ممنون

من تازه فهمیدم کیست سالید دارم هم اندازه شما توی تخمدان چپ شما چیکار کردین برای درمان ؟ ممنون میشم ر ...

سلام شما کیستتون خوب شد؟منم کیست سالید دارم خیلی از جراحی میترسم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
سلام،مشکلتون رفع شد،منم تو سونو برام ستليد دو سانتي نشون داده،جمعه مي رم ام ار اي،خيلي ترسيدم...

نه عزیزم متاسفانه خوب نشدم ولی نگران نباشید دوسانت چیزی نیست دکترمن گفت نیازی نیست ام ار ای بدم کیست من۵سانت بود

نه عزیزم متاسفانه خوب نشدم ولی نگران نباشید دوسانت چیزی نیست دکترمن گفت نیازی نیست ام ار ای بدم کیست ...

منونم که پاسخ داديد،من خيلي ترسيدم،اصلا نمي دونم چي در پيش رو دارم،نمي دونم جراحي اورژانسي انجام مي دن،يا مثلا اول دارويي پرتودرماني چيزي انجام مي دن،يا بعد از جراحي چه روالي بايد طي بشه،شما الان جراحي کردين? من يه بچه کوچيک دارم و تو شهر غريب دور از خانوادم زندگي مي کنم،خيلي ترسيدم...

منونم که پاسخ داديد،من خيلي ترسيدم،اصلا نمي دونم چي در پيش رو دارم،نمي دونم جراحي اورژانسي انجام مي ...

خواهش میکنم عزیزم 

گلی اصلا نگران نباش حتما نتیجه سونو رو ببر پیش دکتر زنان  نیازی به جراحی نیست کیست های بالای ۷رو جراحی میکنن من کیستم۷سانتی بود بعدا شد۵سانت الانم نمیدونم در چه وضعیه اما بیشتراز یکساله دارمش اوایل درد داشتم اما الان اصلا حسش نمیکنم دکترم گفت نیتزی نیست جراحی کنم 

دکتربهتون گفت باید جراحی بشید؟