2777
2789
عنوان

مرد من .....

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چیکارس

خداییش هرچی بیشتر تاپیکاشو میخونم بیشتر از شخصیتش بدم میاد...همش داره پز غذاهاشو شوهرشو سوپرایزاشو میده....خیلی زشته.....

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
خداییش هرچی بیشتر تاپیکاشو میخونم بیشتر از شخصیتش بدم میاد...همش داره پز غذاهاشو شوهرشو سوپرایزاشو م ...

آره منم حس میکنم خیلی پولداره خوووووشبحااالش دلش خوشععع 😷😷😷

خدایا خودت کمک کن

آره منم حس میکنم خیلی پولداره خوووووشبحااالش دلش خوشععع 😷😷😷

اتفاقا برعکس من حس میکنم خیلی سطح پایینه و اینا فقط در حده توهمه

چون از هرچی ک حرف میزنه وقتی میگن عکس بده بهانه میاره.حتی توی تاپیکش گفت شوهرم‌برام گل خرید همه گفتن عکس بده نفرستاد گفت برقارو خاموش کردم نمیتونم 😏😏

اینجور آدما کلا تو توهم زندگی میکنن....

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
اتفاقا برعکس من حس میکنم خیلی سطح پایینه و اینا فقط در حده توهمه چون از هرچی ک حرف میزنه وقتی میگن ...

واااای اره راست میگی عحبببب خخخخ لول بالا😆😆😆😆😆

خدایا خودت کمک کن

واااای اره راست میگی عحبببب خخخخ لول بالا😆😆😆😆😆

من اصلا این خانومو نمیشناسم.داشتم تو تاپیکا میگشتم دیدم پست درس اخلاق گذاشته یه نفرم اومد گفت ک تو تاپیکاش همش پز میده...منم کنجکاو شدم خوندم دیدم بلللللللله....چ خبرههههههههه....کشته خودشووووو