2777
2789
عنوان

مرد من .....

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت چیکارس

خداییش هرچی بیشتر تاپیکاشو میخونم بیشتر از شخصیتش بدم میاد...همش داره پز غذاهاشو شوهرشو سوپرایزاشو میده....خیلی زشته.....

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
خداییش هرچی بیشتر تاپیکاشو میخونم بیشتر از شخصیتش بدم میاد...همش داره پز غذاهاشو شوهرشو سوپرایزاشو م ...

آره منم حس میکنم خیلی پولداره خوووووشبحااالش دلش خوشععع 😷😷😷

خدایا خودت کمک کن

آره منم حس میکنم خیلی پولداره خوووووشبحااالش دلش خوشععع 😷😷😷

اتفاقا برعکس من حس میکنم خیلی سطح پایینه و اینا فقط در حده توهمه

چون از هرچی ک حرف میزنه وقتی میگن عکس بده بهانه میاره.حتی توی تاپیکش گفت شوهرم‌برام گل خرید همه گفتن عکس بده نفرستاد گفت برقارو خاموش کردم نمیتونم 😏😏

اینجور آدما کلا تو توهم زندگی میکنن....

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
اتفاقا برعکس من حس میکنم خیلی سطح پایینه و اینا فقط در حده توهمه چون از هرچی ک حرف میزنه وقتی میگن ...

واااای اره راست میگی عحبببب خخخخ لول بالا😆😆😆😆😆

خدایا خودت کمک کن

واااای اره راست میگی عحبببب خخخخ لول بالا😆😆😆😆😆

من اصلا این خانومو نمیشناسم.داشتم تو تاپیکا میگشتم دیدم پست درس اخلاق گذاشته یه نفرم اومد گفت ک تو تاپیکاش همش پز میده...منم کنجکاو شدم خوندم دیدم بلللللللله....چ خبرههههههههه....کشته خودشووووو