2777
2789
عنوان

شب نخابيدن پسرم

105 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ...پسر من 19 ماهست ...شير خودم خيلي كم بود خيلي و حدودا 4 ماه بهش دادم بعدشم قطع شد كلا !! ما مجبور شديم شيرخشك بديم اما از يكسالگي از شيرخشك زده شد و الان بهش شير پاستوريزه ميديم ....البته فقط شبا .....مشكلم اينه كه شبا زياد پا ميشه نق ميزنه و شير ميخاد سه چهار بار هر بارم البته زياد شير ميخوره تا بخابه ...كلا يعني تا صب ما بيداريم مشغول شير داغ كردن و اينا .....نميدونم چي كنم گيج شدم ....شامم بهش ميدم خوب اما باز همينه

شیرو گرم کن بریز تو فلاکس یکم کارت سبک بشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید شیر شبانه رو قطع کنی. قبل خواب یه چیز مقوی بهش بده که‌ سیر باشه بخوابه. من دقیقا قبل اینکه بخوابه یه پیاله بستنی بهش میدم

به نظرم شیر خواستنش بیشتر جنبه روانی داره یعنی یه جورایی به شیشه وابسته شده وگرنه فکر نکنم‌گرسنه باشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

پسره منم الان ۲۷ ماهشه دوماهه که خوب شده یبار پامیشه شیر میخواد یا بعضی شبا اصلا تا صبح شیر نمیخواد من که تا دوماه پیش ۳ یا ۴ بار بلند میشدم شیر گرم میکردم رسما بد خواب میشدم و اکثرا سردرد از بیخوابی

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
حریره را باخرماشیرین کن

ميشه كامل بهم توضيح بدي چجوري درست كنم ؟ 

يعني شما ميگي اگه شير مقوي شده بهش بدم سير ميشه و بيدار نميشه ؟؟؟؟ سنگين نميشه ؟؟؟؟ دلدرد نياره 

پسره منم الان ۲۷ ماهشه دوماهه که خوب شده یبار پامیشه شیر میخواد یا بعضی شبا اصلا تا صبح شیر نمیخواد ...

چجوري شد كه خوب شد خابش ؟؟؟منم دارم رواني ميشم كارمندم هستم كلا يعني داغونم

دیگه باید شیر شبانه رو قطع کنی. قبل خواب یه چیز مقوی بهش بده که‌ سیر باشه بخوابه. من دقیقا قبل اینکه ...

دقيقا موافقم چون حجم شيري كه ميخوره تا صب هم زياده بچه كه نبايد اينقد بخوره احتمالا همينه كه وابسته شده به شيشه بعد چون زياد ميشه شيرش دلدرد ميگيره و كلا بيداره ...بستني خوبه ؟؟؟؟؟؟؟ وابستگيشو چي كنم ؟؟؟؟؟

چجوري شد كه خوب شد خابش ؟؟؟منم دارم رواني ميشم كارمندم هستم كلا يعني داغونم

نمی دونم ولی بزرگتر که شد خودش دیگه نخواست پسره من عاشق شیر خشک بود تا ۲۴ ماهگیشم دادم بعد اون شیر پاستوریزه ولی انگار طعم شیر خشکو خیلی دوس داشت واسه همین زود زود میخواس شیر بخوره واسه شیر پاستوریزه زیاد مشتاق نیست و نمیخواد یکم آب قاطیه شیرش کن ببینه طعمش خوب نیست شاید دیگه نخواد

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

من ک نمی‌دونم فقط همینو می‌دونم ک هر دفعه کمترش کن مثلا روزی سه دفعه میدی بکن دو دفعه و بعد ی دفعه اینجوری کمش کن ،یهویی هم نه ،طی یه ماه کمش کن مثلا هفته اول روزی چهار دفعه رو بکن سه دفعه ،بعدش هفته ی سوم بکن دو دفعه ...شیر‌رو هم برای راحتی خودت گرم کن بریز تو فلاکس ک راحت باشی عزیزم،من برا ی شیر‌گرفتن پسرم یواش یواش کمش کردم 

دقيقا موافقم چون حجم شيري كه ميخوره تا صب هم زياده بچه كه نبايد اينقد بخوره احتمالا همينه كه وابسته ...

آره بستنی خوبه. پستونک نمیخوره؟ من فعلا دارم شیر خودمو میدم ۱۴ ماهشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

فک نمی کنم بچه از گشنگی بیدار شه بر عکس شکم خالی خوب میخوابه .احتمالا معده درد داره که فقط با خوردن تسکینش میده .بچه من مشکل رفلکس داره تا صبح چند بار پا میشه .

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .