2777
2789
عنوان

جوش+جوش چونه😱😵😷😛

742 بازدید | 33 پست

چ کارایی کردین ک تاثیر داشته جوشاتون تموم شده🙌

صابون و کرم تاثیرشون کوتاست😭

روش تاثیر گذار😎

کیا جوش چونه دارن چکار میکنن واسه خوب شدنشون خیلی دردناکم هست😖

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم خیلیم دردناک بود روی چونم بود که یه بنده خدایی بهم سرکه سیب رو معرفی کرد

معجزه کرد برام دو روزه جوشم رو از بین برد خدا خیرش بده😊

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
من تصمیم گرفتم زالو بندازم.میگن موثره

آره شنیدم حجامت موثره

ولی میترسم من ک

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
جاشونم میمونه لامصبا .  من کلیندامتیسین گرفتم خوب نشد ن

سدر+ابلیمو+ماست

بزن هفته ای 1-2 بار

سدر و ماست هر کدوم 2 قاشق

ابلیمو 1

یه جور بشه نریزه پایین

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
جوشا هیچ جوره خوب نمیشن حداقل جوشای من تو قبرم باهام میان

😮😀😁😂آره کثافتا

حالا که بحث داغه یه کرم ضد لک خوبم به من معرفی کنید

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
جوش چونه از تخمدانه

میگن از هورمون هاست.‌.خب چ کنیم