2777
2789
عنوان

جوش+جوش چونه😱😵😷😛

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 33 پست
حالا که بحث داغه یه کرم ضد لک خوبم به من معرفی کنید

پوستت رو اسکراب کن و لایه برداری کن

اون ماسکه سدرم که گفتم بزن

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستت رو اسکراب کن و لایه برداری کن اون ماسکه سدرم که گفتم بزن

ماسکای خونگی زیاد  میزنم

اسکراب خوب چی بخرم؟ تا حالا نداشتم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
جاشونم میمونه لامصبا .  من کلیندامتیسین گرفتم خوب نشد ن

منم جاشون تیره میشه تا میاد کم رنگ بشه باز درمیاد.‌‌..ولی باز خوبه زیاد تو دید نیست

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
منم داشتم خیلیم دردناک بود روی چونم بود که یه بنده خدایی بهم سرکه سیب رو معرفی کرد معجزه کرد برام د ...

سرکه سیب؟بخوریم یا بزنیم روشون؟

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
سدر+ابلیمو+ماست بزن هفته ای 1-2 بار سدر و ماست هر کدوم 2 قاشق ابلیمو 1 یه جور بشه نریزه پایین

سدر و ماست عالیه تا دو روز خوبم...ولی نمیشه ک همیشه زد

ماسکای خونگی زیاد  میزنم اسکراب خوب چی بخرم؟ تا حالا نداشتم

من یه اسکراب داشتم دانه ریز بود برند ادن

ببین اگه پیدا کردی اونو بخر

نررری ایرانی بخری همه رو امتحان کردم خوب نبودن

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
اسم کاربریت چه قشنگه😍چند سالته؟

19 سال

یک عدد عاشق هستم

از نوع کوچولوش

عاشقه پوریامم

خیلی دعا کن برامونننن به هم برسیم

بوووووس به پیشونیت

عزیزههه دلم

جونم واست بگه که نمیشه اجی مجی کنی یه حرکت بزنی که تااا ابددد پوستت بشه هلو بپر تو گلو

کافیه روتین هات رو رعایت نکنی و مراقب نباشی

دیگه تمومه

ماسکای خونگی زیاد  میزنم اسکراب خوب چی بخرم؟ تا حالا نداشتم

من اسکراب ضد لک world دارم خیلی خوبه پوستو خیلی لطیف میکنه

یه ادویه هست غذا رو زرد میکنه اسمشو یادم نیس

اون واسه جوش عالیههه ماسکشو درست کن بزن

فقط صورت یکم زرد میشه و بو میگیره که پنبه ی شیری میزنی اوکی میشه

سرکه سیب؟بخوریم یا بزنیم روشون؟

هر شب بزنی روی جوش خودش خشک میشه نیازیم به شستن نیست فقط باید خونگی باشه صنعتیا جواب نمیده

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕