2777
2789
عنوان

وكيل داريم؟! كمك ميخوام

193 بازدید | 28 پست

بچه ها تو كلاس  من جزومو دادم ب همكلاسيم و اخر زنگ ك اومدم بگيرم ازش دستمو بردم سمتش فكر كرد ميخوام ساعتشو بردارم  بعد دستمو محكم گرفت منم اومدم دستمو بكشم جزوم خورد تو دماغش 

دماغش قبلا عمل كرده بود حدود دو هفته پيش بعد گفت اشكال نداره و حل شد 

امروز زنم زدم حالشو بپرسم گفت يا مياي پول دماغم ميدي يا شكايت ميكنم 

م

قضاوت فقط کار خداست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک نداره ک ثابت کنه تو زدی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
همه دوستام گفتن بابا تو ميخواي زيبايي عمل كني چرا ميندازي گردن من و اينا 

پس بچه ها دیدن ک تو جزوه ات خورد تو صورتش یا رو حرفا ک زده شده میگن 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

با یه جزوه خوردن تو صورت بینیش نمیشکنه

نگران نباش 

بیاد ثابت کنه تو زدی تو بینیش و شکسته 

شاید بعدا ضربه بخوره باید بندازه گردن تو 

من بینی ام رو عمل کردم یکی دوماه بعد عمل دوستم ماشین داشت اومد دنبالم تو ماه تصادف کردیم بینیم ضربه خورد 

به روی دوستمم نیاوردم

پس بچه ها دیدن ک تو جزوه ات خورد تو صورتش یا رو حرفا ک زده شده میگن 

اره ديدن خب خورد تو صورتش واقعا ولي اون دستمو گرفته برد من اصلا قصد نداشتم بزنم تو صورتش

قضاوت فقط کار خداست...
با یه جزوه خوردن تو صورت بینیش نمیشکنه نگران نباش  بیاد ثابت کنه تو زدی تو بینیش و شکسته  ...

خب الان چيكار كنم؟!

البته ميگن الكي ميگه كه پول بگيره الكي ميگه شكسته

قضاوت فقط کار خداست...
اره ديدن خب خورد تو صورتش واقعا ولي اون دستمو گرفته برد من اصلا قصد نداشتم بزنم تو صورتش

بهش محل نده بگو هرکار میخای بکنی بکن .باید کبودی چیزی باشه ک مثلا بتونه بره پزشک قانونی ک نداشته پس کاری نمیتونه بکنه

بهش محل نده بگو هرکار میخای بکنی بکن .باید کبودی چیزی باشه ک مثلا بتونه بره پزشک قانونی ک نداش ...

اگ كبود بشه چي؟! ميتونه پول بگيره وقتي از قصد نزدم؟!

قضاوت فقط کار خداست...

[QUOTE=79624555]اگ كبود بشه چي؟! ميتونه پول بگيره وقتي از قصد نزدم؟![/QUOTE خیلی از قتلهام از روعمد نبوده عزیزم . الان چند روز میگذره

خب الان چيكار كنم؟! البته ميگن الكي ميگه كه پول بگيره الكي ميگه شكسته

بره شکایت کنه میفرستن پزشک قانونی

اگر پزشک قانونی تایید کرد و شاهد داشت که ضربه رو تو زدی باید دیه بدی بهش 

ثابت کردنش به این راحتی نیست 

فقط میخواد تیغ بزنه نترس بگو شما پیگیری قانونی کنید