2777
2789
عنوان

وكيل داريم؟! كمك ميخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
[QUOTE=79624555]اگ كبود بشه چي؟! ميتونه پول بگيره وقتي از قصد نزدم؟![/QUOTE خیلی از قتلهام از روعمد ...

ديروز  اين اتفاق افتاده

اون دستمو گرفت من نميخواسنم بزنم تو دماغش اي خدااا

قضاوت فقط کار خداست...
قبلا شكسته بود الان ميگه باز شكسته ولي نميدونيم واقعا شكسته يا ن

محلش نده  پزشک قانونی زرنگ تر از این حرفاست  .خونی چیزی ک نیومد

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره شکایت کنه میفرستن پزشک قانونی اگر پزشک قانونی تایید کرد و شاهد داشت که ضربه رو تو زدی باید دیه ...

شما وكيليد؟!

واي انقدر گريه كردم چشام باز نميشه

باباي خودم جزا و جزم شناسي خونده

ميترسم ضربه بزنه خودش بگه من كردم

يا هرچي كه پول بگيره 

كاش ميميردم اصلا

قضاوت فقط کار خداست...

چرت گفته باید بره شکایت کنه بره پزشکی قانونی بعد شاهد ببره که تو زدی تو دماغش بعد حکم بگیره بعد اگه حکم گرفت و دیه بریدن میتونی اعسار بدی یعنی انقدر ندارم بعد قسط بندی کنن اوههههه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شما وكيليد؟! واي انقدر گريه كردم چشام باز نميشه باباي خودم جزا و جزم شناسي خونده ميترسم ضربه بزنه ...

وای این حرفا چیه . کسی نمیاد تو دانشگاه شاهد بشه ک براش دردسر بشه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
محلش نده  پزشک قانونی زرنگ تر از این حرفاست  .خونی چیزی ک نیومد

نه اصلا

ولي ميگه خون اومده تو راه كه داشتم ميرفتم خونه ولي تا وقتي پيش من بود نه حدود  يك ربع پيش من بود

بعد زنگ زدم به مدير پارسالمون گفت اون پارسال هم گوشيش گم كرده بود گفت ما بايد خسارت بديم بعد ك ميخواستيم بريم پيش پليس و اينا گفت عه پيدا شد

قضاوت فقط کار خداست...
چرت گفته باید بره شکایت کنه بره پزشکی قانونی بعد شاهد ببره که تو زدی تو دماغش بعد حکم بگیره بعد اگه ...

دوستام شاهدن كه من از قصد نزدم ولي ديدن ك دستمو گرفته بود اتفاقي خورد

قضاوت فقط کار خداست...
نه اصلا ولي ميگه خون اومده تو راه كه داشتم ميرفتم خونه ولي تا وقتي پيش من بود نه حدود  يك ربع ...

پس کارشه .اصلا نترس جلوش شل وا ندیا  بهش هیچی نگو اصلا محلش نده 

مرسي از راهنماييتون 😭

گریه نداره ک  .بترسی بدتره . این جور ادما زیاد شدن اینایی ک الکی دعوا میندازن ک کتک بخورن دیه بگیرن و اینجور چیزا . سفت و محکم وایسا جلوش

همسرم وکیله 

میگه نگران نباش 

میخواد بترسوندت ازت پول بگیره 

بگو شکایت کن اگر ثابت کردی که من دیه رو میدم 

اگر ثابت شد که چیزی نبوده وخودزنی کرده ازش شکایت افترا کن 

معلمت هم موضوع گوشی رو بنویسه زیرش رو امضا کنه اگر کار به شکایت رسید به دردت میخوره 

جواب سلام اینجور ادما رو هم نباید داد درس عبرت بشه برات