2777
2789
عنوان

کسی با مصرف کلومیفن کیست آورده؟

9125 بازدید | 18 پست

من تخمدانام سالم بودن اما چون یکسال حامله نشدم سرخود کلومیفن خوردم. تخمدان چپم کیست بزرگ در آورد. حالا نمی‌دونم چیکار کنم برا باردار شدن..

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت

سر خود خوردنش بله

تحت نظر متخصص باید باشه

برو دکتر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اولا ک برو دکتر ک دارو بهت بده واسه کیست

دوما خواهر شوهرم هروقت کلومیفن بخوره کیست میاره 

هیچوقت سرخود قرص نخور چوم این قرصا تخمدانو تحریک میکنن واسه تخمک گذاری و اگه مشکلی تو تخمک گذاری و ازادشدن تخمک وجود داشته باشه تخمدان بهش فشار میاد و ممکنه بترکه  و کلا از دستش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی کیسته فولیکول زیادیبزرگ شده نیست

آره رفتم سونو گفت یه کیست 3در4 آوردی

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
اولا ک برو دکتر ک دارو بهت بده واسه کیست دوما خواهر شوهرم هروقت کلومیفن بخوره کیست میاره  هیچ ...

کیسته برطرف میشه؟

اولا ک برو دکتر ک دارو بهت بده واسه کیست دوما خواهر شوهرم هروقت کلومیفن بخوره کیست میاره  هیچ ...

بیسیار عالی توضیح دادی 

خیلی مفهوم بود

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
منم همیشه سونو میدادم سالم بودم رفتم دکتر بدون سونو و ازمایش بهم کلومیفن داد رو 14 پری از من سونو گر ...

ممنونم. نگرانم باردار نشم. چون بیشتر از یکساله نشدم. نمی‌دونم با وجود این کیست حامله میشم یا نه. بهم ال دی داد برای برطرف شدنش. اصن نمی‌فهمم چرا نمی شه

اره عزیزم نگران نباش برو دکتر بهت دارو میده برطرف میشه فقط دیگه سرخود قرص نخور

نه دیگه هیچ قرصی نمی‌خورم...

فقط بعد از اون پریودام فقط لکه بینی شدن. همیشه پریود منظم و خوب داشتم که الان همونم از دست دادم