2777
2789

سامیار.

ولی کلا به چند بخش بودن اسمم توجه کن.من یکی از معیارام اینکه تا حد امکان اسم یک یا دو بخشی باشه.کلا سلیقه ای هست ولی معیارما واسه شماام گفتم شاید واستون جالب بوده باشه و بهش فکر کنید.مثلا من بین سام و سامیار انتخابم با سام هست به همون دلیل  کم بخش بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فراوانی اسم در ثبت احوال میزنم میاره، سریع

میخوام ببینم ازاسم پسرم چندتاهس هرکاری میکنم نمیشه😑😐

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
ببین  یه دونه بزن فراوانی اسم پارمیس بعد اولی رو باز کن تو اسم پارمیس سریع میاد

مرسی عزیزم

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
عه؟خب پس نذاریم دیگه! چون خانواده هامون دو تا خانواده مختلفن که اینجوری صدا میزنن صد در صد تو جامعه ...

اره ولی مردم از تردید هنوز رو پارسا موندم با اینکه بی خیال ابتین شدم ولی بازم تو فکرمه

سلام دوست جونم بالاخره چیکار کردی اسم انتخاب کردی

سلام عزیزم، شما انتخاب کردی؟

من که بین رهام و پارسا بدجور گیر کرده بودم بعد دیدم یه ماشین هم سایپا ازش رونمایی کرده بع اسم رهام، گفتم پس فردا به اون اسم مسخره میشه! خلاصه تصمیم رفتم بذارم پارسا.تو فامیلمون هم اصلا پارسا نداریم اسمش تک میشه.

شما چی؟☺️

سلام عزیزم، شما انتخاب کردی؟ من که بین رهام و پارسا بدجور گیر کرده بودم بعد دیدم یه ماشین هم سایپا ...

سلام دوست جونم

ما هم رو پارسا تمرکز کردیم از مسیحا خوشم اومد دیدم رو دخترم میزارن بعد شد مسیح اونم گفتن مسی تلفظ میشه رهام هم چون معنیش پرندست منم بیخیالش شدم رادین هم دوست داشتم اونم دیدم اسم دوره ایه ممکنه با عرض پوزش ریدین بگن ابتین هم که گفتن کلی جک بی ادبی براش در اومده خلاصه یا پارسا یا محمد پارسا میزاریم سلیقه هامون شبیهه اگه اسم انتخابیتو تغییر دادی بهم بگو خوشحال میشم

سلام عزیزم، شما انتخاب کردی؟ من که بین رهام و پارسا بدجور گیر کرده بودم بعد دیدم یه ماشین هم سایپا ...

من فقط برای این رو پارسا تردید دارم اسم خودم پریسا هستش میگم ضایع نباشه اینقدر اسم پسر  شبیه منه بعضی هام میگن نه شیکه با اسم خودت سته 

ولی من عاشق اسم پارسام معنی دانشمند و پرهیزگار میده خیلی هم شیک تلفظ میشه همیشه هم مده 

فقط به خاطر شباهتش با اسم خودم موندم چیکار کنم