2777
2789
من فقط برای این رو پارسا تردید دارم اسم خودم پریسا هستش میگم ضایع نباشه اینقدر اسم پسر  شبیه من ...

ای جونم😍آره هم سلیقه هامون مثل همه هم اسمامون شبیه همه😃اسم منم مهساس! مامانم میگه خیلی شیکه میگن پارسا پسر مهسا😅

در حقیقت این شباهت اسم رو یه امتیاز میدونن😁پریسا مامانِ پارسا😍خیلییی خوشگل میشه...

رادین معنیش خیلی خوشگله ولی خب جا واسه مسخره کردن زیاد داره...من حتی از رایان هم خوشم میومد از ترس اینکه بهش نگن رایانه بیخیالش شدم.

تهِ تهِ دلم رهام هنوز یه اسم خوشگل و فانتزیه ولی خب واکنش آدمارو نمیشه پیش بینی کرد ممکنه از توش یه چیزی در بیارن! حرف مردم واسه خودم مهم نیست ولی چون به بچم واکنش میدن تو دوران کوچیکیش نمیخوام اذیت بشه.مثلا زیاد دیدم پرهام رو میگن پررررری!!!خب یه پسر بچه ی مدرسه ای اذیت میشه دیگه😕

میخوای شماره همدیگه رو داشته باشیم؟😀تو دوران پس از زایمان هم میتونیم باهم در ارتباط باشیم😃اگه دوست داری میتونیم تلگر ام آیدیمون رو بهم دیگه بدیم😊

درخواست دوستی میفرستم واست، دوست داشتی قبول کن😘

ای جونم😍آره هم سلیقه هامون مثل همه هم اسمامون شبیه همه😃اسم منم مهساس! مامانم میگه خیلی شیکه میگن پ ...

باشه عزیزم صبر کن تا ۲ هفته بعد گوشیمو تو باشگاه  زدن با گوشی شوهرم می رم نت کلی لر میزنه   تازه سیسمونی خریدم بی پولم ۲ هفته دیگه گوشی میخرم  رفاقتمون شروع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم صبر کن تا ۲ هفته بعد گوشیمو تو باشگاه  زدن با گوشی شوهرم می رم نت کلی لر میزنه  ...

ای جان...من دو هفته دیگه ایشالا نینیم دنیا میاد دیگه نمیرسم بیام نی نی سایت.

ایشالا همیشه سلامت و خوش باشید با همسر و نی نی❤️

خوشحال شدم از هم صحبتیت😘💐

ای جان...من دو هفته دیگه ایشالا نینیم دنیا میاد دیگه نمیرسم بیام نی نی سایت. ایشالا همیشه سلامت و خ ...

آخه عزیزم پیشاپیش تبریک میگم خدا حفظش کنه  انشالله اسمشو گذاشتی به منم بگو