2777
2789
عنوان

وصیت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 16715 بازدید | 460 پست

فک کردم از وصیت کردنش دلت گرفته  

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وصیت بیشتر از یک سوم اموال قبول نیست تازه قبل تقسیم ارث هم مهریه زن را باید بدن حقوق هم که به زن میرسه یک چهارم اموال هم میرسه اگه بچه باشه یک هشتم به بچه هم جدامیرسه شما خودتو نگران نکن شاید بعدازاون وصیتشو عوض کرده اگه چیز مهمی بود نمینداخت اونجا که شما ببینی

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
نه بابا دوتا خونه داره بنام خودش و ماشین هم بنام خودشه ، ماشینشو وقف کرده به خونه برای پدرش و یکی بر ...

خیلی خیلی سنگدله شوهرت. این نهایت نامردیه. بهش بگو اگه تو بخوری توی هیچ و همه ی اموالت بره از تنها کسی که توقع داری باهات بمونه و به نون خشک راضی باشه منم! ولی وقتی وصیت مینویسی تنها کسی که برات وجود نداشته بازم منم. بگو اگه تو بری چیزیت بشه و من باردار باشم، خودت مجبورم میکنی بچه تو بندازم زیر دست ناپدری، چون بعد خودت من هیچی ندارم.

مردا به این قسمت آخر حساسن، بذار بره تو فکر کاری که میکنه

کج کلاه خان یارمه

وصیت تو ایران درحد پشمکم ارزش نداره خودتو ناراحت نکن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حالا که وصیت کرده چی میشه ؟ راستی عندالستطاعه هم حساب میشه یا فقط عندالمطالبه ؟

وقتی کسی مال داره زنش بخواد باید بده وقتی فوت کنه و داشته باشه هم اول مهریه را میدن

فک کردم از وصیت کردنش دلت گرفته    

اره خوب خیلی ناراحت شدم نه بخاطر اموالش بخاطر اینکه منو ندیده و منوهیچ فرض کرده ، دوماه پیش خوندم ، دارم افسردگی میگیرم 

اره خوب خیلی ناراحت شدم نه بخاطر اموالش بخاطر اینکه منو ندیده و منوهیچ فرض کرده ، دوماه پیش خوندم ، ...

خونه ها را خودش گرفته یا پدرش گرفته براش ؟

اره خوب خیلی ناراحت شدم نه بخاطر اموالش بخاطر اینکه منو ندیده و منوهیچ فرض کرده ، دوماه پیش خوندم ، ...

بیخیال

حالا ی چیزی گفته

اومدیم و صدسال عمر کرد

اصلا از نظر علما همچین وصیتایی صحیح نیست ک طرف هی نظرش عوش بشه

وصیت کردن شرایط داره

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون