2777
2789
عنوان

وصیت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 16715 بازدید | 460 پست

میتونی این مساله رو عنوان کنی ک زن و شوهر نفر اول زندگی همن چرا وصیتتو پیش بابات میذاری پیش من نمیذاری مگه چیز خاصیه

ازین راه وارد شو

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وقتی کسی مال داره زنش بخواد باید بده وقتی فوت کنه و داشته باشه هم اول مهریه را میدن

مهریه هر جوری باشه حتی عندالستطاعه ؟

معنیش اینه اگه داشت دیگه میبنن داره میدن دیگه 

این بیشعور بازیا چیه من اگه بمیرم همه چیزمو وصیت میکنم برسه به شوهر و بچم حتی اگه شوهرم زن بگیره 

یعنی چی شوهرت ه بیشعور به تمام معناست 

حواستو جمع کن بروش نیار ولی مال و اموالی چیزی بزن به نامت پول جمع کن یواشکی پس انداز کن این ادم بیشعور لیاقت صداقت نداره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

شوهرت پولداره؟؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

چن سالته استارتر؟؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
مهریه هر جوری باشه حتی عندالستطاعه ؟ معنیش اینه اگه داشت دیگه میبنن داره میدن دیگه 

بله عندالاستطاعه مال کسی هست که چیزی نداره نمیره زندان وقتی پیدا کرد میده

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
این بیشعور بازیا چیه من اگه بمیرم همه چیزمو وصیت میکنم برسه به شوهر و بچم حتی اگه شوهرم زن بگیره&nbs ...

خوب عشقم زن چیزیش بشه میرسه به مرد دیگه وصیت نمیخواد فقط یه مقدار میرسه به پدر مادر زن