2777
2789
عنوان

وصیت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 16715 بازدید | 460 پست
توی این شش سال یه بار نشده بود ک بخونم ولی ایندفه خیلی اتفاقی خوندم و دیدم یه مقدار از داراییشو وقف ...

بهش بگو دوست داری وقتی تو نباشی بعد 120 سال همه مردا بیان آقا بالاسرم بشن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شوهر من که علنا ماشین چند صد میلیونی رو زده به اسم داداش کوچیکه.یه دختر هم دارم.ولی حتی به روش هم نیوردم وقتی دیدگاه اون واسه ی زندگی اینه و فقط ملاکش حفظ اموالش هیییچ اهمیتی دیگه واسه من نداره.

یعنی یه بار اسم منو نیاورده میخوام بهش بگم نمیدونم چطوری بگم و از کجا شروع کنم؟؟؟

بگو خواب دیدم خواهر سومی به همراه پدرت منو بیرون کردن از خونه گفتن شوهرت چیزی واست نزاشته همین به ذهنم رسید خیلی کفری ام

❤️باردار نیستم الهی که این اتفاق بازم بیفته توکل به خدا ❤️
توی این شش سال یه بار نشده بود ک بخونم ولی ایندفه خیلی اتفاقی خوندم و دیدم یه مقدار از داراییشو وقف ...

اه وا اینجوری که یک هشتم اگه بچه داری 

یک چهارم اگه نداری هم بهت نمیرسه 

چیزی ب اسمت هست الان؟ یا نه همه چی ب اسم خودشه؟ اگه هیچی ب اسمت نیس ک واقا خیلی بی ادبه شوهرت

نه بابا دوتا خونه داره بنام خودش و ماشین هم بنام خودشه ، ماشینشو وقف کرده به خونه برای پدرش و یکی برای خواهرش !!! 

خواهرش با اینکه کارمنده و با شوهرش هردو شاغلن بازم گذاشته برای اونا ، یعنی من هیچ سهمی ندارم توی این ...

چ وحشتناک😐

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
نه بابا دوتا خونه داره بنام خودش و ماشین هم بنام خودشه ، ماشینشو وقف کرده به خونه برای پدرش و یکی بر ...

اینقدر عادله همسرت فقط شمارو جا گذاشته مردم برا زن صیغه ایشون ارزش و مال قایل ان ایشون برا شما هیچ

❤️باردار نیستم الهی که این اتفاق بازم بیفته توکل به خدا ❤️
میخوام یجوری بگم ولی نمیخوام فکر کنه من توی وسایلاش تجسس کردم چون از این بدش میاد

بهش اول بگو و خواهش کن هر احساسی که دربارت داره بهت بگه و چه نقشی تو زندگیش داری بعد بگو اتفاقی اینو دیدم و خوندم ارزش من همینه ؟ توضیح بخواه . کاملا هم اروم باهاش حرف بزن نه طلبکار 

نه بابا دوتا خونه داره بنام خودش و ماشین هم بنام خودشه ، ماشینشو وقف کرده به خونه برای پدرش و یکی بر ...

وااا😐 پس تو چی هستی😒

اابته قانونا نمیتونه تمام اموالشو وصیت کنه برای تو چیزی نذاره مگه این ک در زنده بودنش بزنه ب نام کسی

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤