2777
2789

برای واکسن 2 ماهگیش تا 5 روز پاش درد داشت. چیکار کنم  برای واکسن 4 ماهگی دردش کمتر باشه؟ 

می تونم به جای قطره، شربت استامینوفن بدم؟ 

روش صحیح  کمپرس کردن بعد واکسن چطوریه؟ دفعه قبل خانم بهداشت بهم گفت روز به اول حوله گرم هر نیم ساعت. روز دوم دوباره حوله گرم ولی هر 1 ساعت.

مدت زمان نگه داشتن حوله گرم یا سرد روی جای واکسن چقدر باید باشه؟یعنی یه ریز پشت هم حوله بزارم؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
واکسن ۲ ماهگی خیلی سخته واکسن بعدی اینقد سخت نیست نگران نباش

روش کمپرس رو بلدی؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ ماهگی اسونتره

قبل اینکه واکسنشو بزنن یه کم اب قند در حد یه سی سی بریز تو دهنش....البته من این کارو واسه از ۴ ماهگی پسرم به بعد انجام دادم فقط ۲ ندادم چون خیلی کوچک بود...امیدوارم اذیت نشه زیاد این دفعه

کی واکسن داره؟دخترمنم اول برج بعدی واکسن ۴ ماهگی داره از الان نگرانم.

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
کی واکسن داره؟دخترمنم اول برج بعدی واکسن ۴ ماهگی داره از الان نگرانم.

چند روز دیگه ان شاالله 

۴ ماهگی اسونتره قبل اینکه واکسنشو بزنن یه کم اب قند در حد یه سی سی بریز تو دهنش....البته من این کار ...

ممنون عزیزم کمپرس سرد بزارم یا گرم بعد واکسن؟