2777
2789
عنوان

خیانت

420 بازدید | 28 پست

سلام دوستان  همین  جا تایپ  میکنم   که نگید  خوب  خوب  

یه  ساله  با  یه اقایی  صحبت میکنم   و  خیلی  محترمانه   بدون هیچ   حرف  منحرف  کننده ای . قراره عید  به خانوادم  بگم  و  بیاند  خواستگاری
صب که اینستا رو باز  کردم   دیدم  اینم   تازه  دیشب  عضو  شده  که من  مشکلی  با عضویتش  ندارم  اما  چیزی  که دنیا رو  روی  سرم چرخوند این بود  که  همش  دخترها رو  فالو  کرده  و  اونم چه دخترایی  همش  عکس  های  انچنانی
از  امروز صب  سر سنگین  شدم و  زیاد  پیام  ندادم  تا  اینکه خودش  گفت  امروز بی  حوصله ای  راستش  حوصله  دعوا رو  ندارم  تو این یه  ساله  ما  فقط  1 بار  بحثمون  شده  
امروز  خیلی  داغون شدم نمیدونم انتخابم برای زندگی با اینشون  درسته  با  نه

بدون شک انتخابتون اشتباه بوده 

باهاش به هم بزن عزیزم

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب!!!

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

این ک اسمش خیانت نیس زیزی گولو

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

خیلی  ناراحتم  ناهار  و شام  نخوردم  .  من  یعنی  به  صراحت نمیتونم و  به خودمم  اجازه  نمیدم  در  دوره دوستی  و  اشنایی  کسی  بخواید  ازم  به هر  نحوی  سو استفاده کنه واقعا  خیلی  متاسف شدم

این ک اسمش خیانت نیس زیزی گولو

همون  خیانت دیگه عزیزم .  از صب  تا شب  قربون  صدقم میره  ولی  یهو ببینم   تو اینستا  دخترا  رو  فالو  کرده  ادم داغون  میشه 

2790
2778
2791
2779
2792