2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=79554298]همون  خیانت دیگه عزیزم .  از صب  تا شب  قربون  صدقم میره  ولی 

روراست بهش بگو؟از این کارش دست برداره

و خاستگاری رو ی کم عقب بنداز

یا اینکه چند وقت نامزد باشین برا شناخت بیشتر

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
جدی ؟

بله چون هنوز نیمده دنبال همچین چیزایی بوده من خیلی رو این مسائل حساسم رفته فالو کرده ک عکس و فیلماشونو ببینه دیگه پس بیرونم میبینه شمام ک نباشی میبینه اگ این مسائل اذیتت میکنه بعد از ازدواج خیلی بدترمیشه چون دائم جلوی چشمته

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
صد در صد خیانته، کسی که اولش اینه فردا که خرش از پل گذشت قطعا افسار گسیخته تر میشه

دوستان کمکم  کنید  چون  واقعا من در شرایطی  قرار  دارم  که  اگر  مسیر زندگیم رو  اشتباه برم قطعا  خانوادم  سرکوفتم میزنند
من از  لحاظ  مادی  هیچی  کم  ندارم واقعا  فکر  میکردم   بهترین مرد رو  انتخاب  کردم

خب دیگ داریم بهت میگیم اول توضیح بخواه ازش دیدی چرت پرت گفت کات کن الکی خودتو بدبخت نکن

اصلا شک نکن، از خدا بخواه بختتو برات برسونه که باهم خوشبخت بشید، این خواستن از خدا مهمه، خودت جلوجلو انتخاب نکن

اصلا شک نکن، از خدا بخواه بختتو برات برسونه که باهم خوشبخت بشید، این خواستن از خدا مهمه، خودت جلوجلو ...

منیکسال  تو اشنایی  بودم  با ایشون  . میگم  خدای  بزرگم  شاهده  حتی یه کلمه  زشت  بین ما  رد  و بدل  نشده  چون  من  دوس  ندارم  الوده  به گناه  بشم
الانشم  نمیتونم   هضم  کنم .  مدام  داره ازم میپرسه  چت شده  . نمیدونم از  کجا شروع  کنم بهش  بگم  که چرا  فقط  دخترا  رو  فالو  کردی