2777
2789
عنوان

یه سوال +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 35 پست
یکیشو فرستادم برات این که راحتترینشونه

واقعا ؟ سختاش چ جوریه ؟؟ بازم به جز این عکس داری ؟ 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه قالبی استفاده کردی؟چون هر قالب قلق خودشو داره

قالب پلاستیکی هرکاری بگی کردم چربش کردم توآب ولرم گذاشتم کناره هاشو باانگشت ازقالب جداکردم نشد...دوس دارم درست کنم به خانواده شوهرم پزبدم😖😖😖😖😖

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من سری قبلی مادرشوهرمینا رو دعوت کردم اینو درست کردم .این دفعه یه چیز جدید میخوام درست کنم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
افرین .چه هنرمند .خاک تو سر من 

خدا نکنه عزیزم اون ژله اولی رو با 2 تا ژله انار و 2 تا آلوئه ورا درست کردم خیلی راحته قالبم فلزی بود اول دو تا آلویه ورا رو با دو تالیوان آب جوش حل کردم گذاشتم رو سماور که کلا حل بشه بعد گذاشتم سرد بشه بعد دو تا بستنی لیوانی ریختم توش و هم زدم ریختم تو قالب گذاشتم یه ربع تو فریزر بعد آوردم بیرون از رو خطهای قالب به اندازه هم 12 تا خط انداختم بعد توی خطها رو یکی در میون خالی کردم و ریختم توی ظرف دیگه گذاشتم رو سماور تا دوباره آب شد 

بعد یدونه انارو دون کردم دیختم تو اون خالیها و دو تاژله انارو مثل قبلی آماده کردم ولی قبل از ریختن بستنی یه چند قاشق ازش برداشتم اندازه همون آب سرد هم اضافه کردم ریختم رو دونه انارا تا هم سطح با سفیدا بشه گذاشتم فریزر و 10 دقیقه بعد آلوئه ورا که آب شد بود ریختم روش و گذاشتم تا ببنده آخر سر هم ژله انارا رو با بستنی هم زدم ریختم روش 

خدا نکنه عزیزم اون ژله اولی رو با 2 تا ژله انار و 2 تا آلوئه ورا درست کردم خیلی راحته قالبم فلزی بود ...

الان میگی رو هر ژله رولی که گذاشتم تو قالب که کفش ژله الوئه ورا هست دوقاشق ژله الوئه ورا دوباره بریزم کم نیس دوقاشق چیشو میگیره ؟ من الان کلا هرچی ژله الوئه ورالازم بود تا قالب پر شه رو ریختم 

قالب پلاستیکی هرکاری بگی کردم چربش کردم توآب ولرم گذاشتم کناره هاشو باانگشت ازقالب جداکردم نشد...دوس ...

ببین وقتی میذاری تو آب گرم هبت نباید خیلی داغ باشه در حد چند ثانیه باید بذاری نه زیاد چون آب میندازه ظرف زیریت رو هم خیس کن که وقتی از قالب افتاد تو ظرف بتونی جابه جاش کنی

الان میگی رو هر ژله رولی که گذاشتم تو قالب که کفش ژله الوئه ورا هست دوقاشق ژله الوئه ورا دوباره بریز ...

کم کم بریز همه رو بریزی که ژله رولیهات وا میره و از هم باز میشه به جاس اون سبز ها هم اگه داری خلال پسته بریز من اینو درست کردم ولی نشد عکس بگیرم به نظرم سبزی تو ژله ناجوره

من سری قبلی مادرشوهرمینا رو دعوت کردم اینو درست کردم .این دفعه یه چیز جدید میخوام درست کنم

من اینم قبلا درست کردم ولی بادو رنگ ژله حالا میخوای اینو که واردی درست کن حتی میتونی ژلت رو رنده کنی 

ببین وقتی میذاری تو آب گرم هبت نباید خیلی داغ باشه در حد چند ثانیه باید بذاری نه زیاد چون آب م ...

یه سوال دیگه .ژله رولی رو بزارم کامل ببنده بعد رول کنم یا نیم بند باشه .بعد یه سوال من ژله رولی رو که درست میکنم اگه ارتفاعی که ریختم تو ظرف تا ببنده زیاد باشه ینی قطرش زیاد باشه ژلم میشکنه وقتی دارم رول میکنم ولی تو نت میبینم سالمن چ کار کنم نشکنه ؟؟؟