این ژله رو درست کردم وقتی ژله رولیامو درست کردم گذاشتم توش لایه بعدی ژله الوئه ورا رو داشتم میریختم با اینکه گذاشتم سرد شد ولی باز ژله رولیام اب شدن .چ کار کنم اینجوری نشه ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین ممنون
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ژله های من حرف نداره تو قالب اندازه 2 سانت ژله آلوئه ورا بریز بذار ببنده بعد رولی هاتو بجین روش بعد رو هر کدوم 2 تا قاشق آلوئه ورابریز بذار ببنده بعد اندازه یه بند انگشت آلوئه ورا بریز بذار ببنده بعد دوباره همه آلوئه ورات رو بریز و آخر سرم هم ژله سفیدتو بریز
وااای به منم بگو چ جوری درست کردی ؟؟؟ امروز کلا درگیر این کار بودم خراب شد افسرده شدم .ژله رولیم همینطور اول یدونه درست کردم خراب شد بعد دوباره درست کردم خوب شد .کلا روز نحسی بود 😕
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘