2821
2789
عنوان

یه سوال +عکس

295 بازدید | 35 پست

این ژله رو درست کردم وقتی ژله رولیامو درست کردم گذاشتم توش لایه بعدی ژله الوئه ورا رو داشتم میریختم با اینکه گذاشتم سرد شد ولی باز ژله رولیام اب شدن .چ کار کنم اینجوری نشه ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنین ممنون 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژله های من حرف نداره تو قالب اندازه 2 سانت ژله آلوئه ورا بریز بذار ببنده بعد رولی هاتو بجین روش بعد رو هر کدوم 2 تا قاشق آلوئه ورابریز بذار ببنده بعد اندازه یه بند انگشت آلوئه ورا بریز بذار ببنده بعد دوباره همه آلوئه ورات رو بریز و آخر سرم هم ژله سفیدتو بریز

ینی یه حالت تیکه تیکه طوری نه‌کامل سفت باشه نه مایع باشه

اون ژله که اول کف ریختمو میگی ؟ یا اونی که قراره روش ریخته بشه ؟؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اون ژله که اول کف ریختمو میگی ؟ یا اونی که قراره روش ریخته بشه ؟؟؟

اونی که کف ریختی رو که بزار ببنده

بعد روش رولیاتو بچین 

بعد روش آلوئه ورا نیم‌بند

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ژله های من حرف نداره تو قالب اندازه 2 سانت ژله آلوئه ورا بریز بذار ببنده بعد رولی هاتو بجین روش بعد ...

از ژله هایی که درست میکنی عکس داری ؟؟ مهمونی دارم میخواستم تینو واسه مهمونی درست کنم بعد گفتم بزار یه دفعه امتحانی درست کنم خراب شد 😑دیگه دوست ندارم درستش کنم .مدلی چیزی داری .به من بگید چ کار کنم 

این آخرین ژلمه که چند روز پیش درست کردم

وااای به منم بگو چ جوری درست کردی ؟؟؟ امروز کلا درگیر این کار بودم خراب شد افسرده شدم .ژله رولیم همینطور اول یدونه درست کردم خراب شد بعد دوباره درست کردم خوب شد .کلا روز نحسی بود 😕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز