هیچ راهی هیچ راهی بجز بطرف خدا و یاد خدا و نماز خوندن با خلوص نیت نداره بمرور ارامش ب آدم میرسه و قلب و فکر آروم میگیره البت این آرامش بمرور ایجاد میشه ن با چند بار و چند ذکر خوندن صبر میخاد
مال من خیلی شدید میشه مثلا یهو میرم چای درست کنم بعد اونجا با خودم میگم کی الان تو وجودم بهم گفت برو چای درست کن من اونم یا این که داره چایی درست میکنه.واقعا موندم دلشوره عجیب.پارسال رفتم دکتر قرص سیتالوپرام داد نزدیک یکسال خوردم بهتر شدم اما باز انگار همون طوریم
اره پیش دکتر رفتم پارسال گفت وسواس فکری داری بهم قرص سیتالوپرام داد یه مدت خوردم خوب شدم باز همونطو ...
سوره فلق و ناس رو زیاد بخون. از ائمه کمک بخواه. منم دچار وسواس ذهنی هستم مدام فکر می کنم قراره اتفاق خیلی بدی رخ بده. با دعا و ذکر کنترلش می کنم ولی چند وقتی یه بار عود می کنه و چند روز منو درگیر خودش می کنه.( معمولا بعد خوندن یا شنیدن اخبار بد حالم تا چند روز بده)
سوره فلق و ناس رو زیاد بخون. از ائمه کمک بخواه. منم دچار وسواس ذهنی هستم مدام فکر می کنم قراره اتفاق ...
منم همینطورمم مثلا خوب خوب بودم یهو رفتم دکتر زنان گفت یه پاپ اسمیر هم برای چکاپ بده منم فکر کردم سرطان دارم تا یه هفته که جواب پاپ اماده شد من تو فشار روحی خیلی بدی بودم همش میگفتم سرطان کل بدنمو گرفته همش بغض داشتم و تو خودم ریختم بعد که جواب گرفتم و دیدم کاملا نرماله بعد خوشحالی زیاد و ذوق بعدش یهو اینطور شدم فکر و خیال و اینکه اینجا کجاس ما زندگی میکنیم و مردن چطوره و درونم کیه و چطور حرف میزنم و چطور راه میروم و ....همه چی و دلشوره عجیب
من نماز میخونم زیارت عاشورا بعد نماز.اما نمیدونم چرا اینطور شدم همش بغض دارم . و فکر و خیال
زیارت عاشورا و اینا دعان اروم کننده نیستن مدام بخصوص شبا بعد نماز ذکر بخونی مثلا یا حی و یا قیوم شبی ۱۰۰۰ تا یا اسما دیگر و مدام بخونید زیاد تا قلب آروم بگیره