2777
2789
عنوان

گوش درد وسرگیجه

1287 بازدید | 20 پست

سلام خانوما یه چند وقتیه گوشام درد میکنه امروز یکمم سرگیجه داشتم بنظرتون از چیه ؟زدم تو نت ترسیدم چیزای خوبی ننوشته بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
به احتمال زیاد مایع داخل گوشته ادامس بجو حل میشه

درد گوشم قطع و وصل میشه

چه ربطی به آدامس داره؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا یه بخش زیادی از سرگیجه ها ب گوش ربط داره زیاد نگران نباش .برو دکتر احتمالا یع عفونت ساده گوش ک ز ...

ممنون حتما میرم دکتر

من جنوب زندگی میکنم اینجا هوا بهاریه سرد نیست

وقتی مایع داخل گوش مشکل پیداکنه سرگیجه میاره دوستمم اینجور شده بود رفته بود دکتر بهش گفته ادامس بجوی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت امتحان میکنم

عفونت گوش.داری دیگه ....منم دارم یهو گوشیم میگیره صدا اروم میشنوم البته گوش من ترشح هم داره

اره برا منم بعضی وقتا کیپ میشه در حد چند ثانیه

عفونت گوش.داری دیگه ....منم دارم یهو گوشیم میگیره صدا اروم میشنوم البته گوش من ترشح هم داره

مال ترشح بی رنگ داره 

ببخشید قبلنا زرد بود الان بی رنگه 

ترشح گوش شما چه رنگیه؟

کلا باید برید دکتر انتی بیوتیک مصرف کنید

میرم دکتر

ممنون حتما میرم دکتر من جنوب زندگی میکنم اینجا هوا بهاریه سرد نیست

از همون هوای بهاریم باید ترسید گاهی .حالا حتما برو ایشالا ک با یه دوره انتی بیوتیک سریع خوب میشی 

اگرم دکتر نرفتی عنبر نسا دود کن قیف درست کن دودشو تو گوشات بده چن بار این کارو بکنی عفونت و کلا ازبین میبره

از همون هوای بهاریم باید ترسید گاهی .حالا حتما برو ایشالا ک با یه دوره انتی بیوتیک سریع خوب میشی&nbs ...

ممنون از راهنماییت 

مال ترشح بی رنگ داره  ببخشید قبلنا زرد بود الان بی رنگه  ترشح گوش شما چه رنگیه؟

بی رنگ هس...اتفاقا منم الان شهر جنوبی ام و هوا بهاری ولی شرجی هس.. کواموکسی کلاس معمولا براعفونت گوش میدن