m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 عنوان گوش درد وسرگیجه 1287 بازدید | 20 پست سلام خانوما یه چند وقتیه گوشام درد میکنه امروز یکمم سرگیجه داشتم بنظرتون از چیه ؟زدم تو نت ترسیدم چیزای خوبی ننوشته بود کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1397/10/23 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 به احتمال زیاد مایع داخل گوشته ادامس بجو حل میشه درد گوشم قطع و وصل میشهچه ربطی به آدامس داره؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 کلا یه بخش زیادی از سرگیجه ها ب گوش ربط داره زیاد نگران نباش .برو دکتر احتمالا یع عفونت ساده گوش ک زمستون خیلی شایع هست
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 کلا یه بخش زیادی از سرگیجه ها ب گوش ربط داره زیاد نگران نباش .برو دکتر احتمالا یع عفونت ساده گوش ک ز ... ممنون حتما میرم دکترمن جنوب زندگی میکنم اینجا هوا بهاریه سرد نیست کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
27sani عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 735 وقتی مایع داخل گوش مشکل پیداکنه سرگیجه میاره دوستمم اینجور شده بود رفته بود دکتر بهش گفته ادامس بجوی مایع گوشت هواخارج و داخلش تعادل پیدا میکنه
delaramdelare عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2533 عفونت گوش.داری دیگه ....منم دارم یهو گوشیم میگیره صدا اروم میشنوم البته گوش من ترشح هم داره
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 وقتی مایع داخل گوش مشکل پیداکنه سرگیجه میاره دوستمم اینجور شده بود رفته بود دکتر بهش گفته ادامس بجوی ... ممنون عزیزم از راهنماییت امتحان میکنم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 عفونت گوش.داری دیگه ....منم دارم یهو گوشیم میگیره صدا اروم میشنوم البته گوش من ترشح هم داره اره برا منم بعضی وقتا کیپ میشه در حد چند ثانیه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 عفونت گوش.داری دیگه ....منم دارم یهو گوشیم میگیره صدا اروم میشنوم البته گوش من ترشح هم داره مال ترشح بی رنگ داره ببخشید قبلنا زرد بود الان بی رنگه ترشح گوش شما چه رنگیه؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 کلا باید برید دکتر انتی بیوتیک مصرف کنید میرم دکتر کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 ممنون حتما میرم دکتر من جنوب زندگی میکنم اینجا هوا بهاریه سرد نیست از همون هوای بهاریم باید ترسید گاهی .حالا حتما برو ایشالا ک با یه دوره انتی بیوتیک سریع خوب میشی اگرم دکتر نرفتی عنبر نسا دود کن قیف درست کن دودشو تو گوشات بده چن بار این کارو بکنی عفونت و کلا ازبین میبره
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 از همون هوای بهاریم باید ترسید گاهی .حالا حتما برو ایشالا ک با یه دوره انتی بیوتیک سریع خوب میشی&nbs ... ممنون از راهنماییت کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
delaramdelare عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2533 مال ترشح بی رنگ داره ببخشید قبلنا زرد بود الان بی رنگه ترشح گوش شما چه رنگیه؟ بی رنگ هس...اتفاقا منم الان شهر جنوبی ام و هوا بهاری ولی شرجی هس.. کواموکسی کلاس معمولا براعفونت گوش میدن