2777
2789
عنوان

سينه پهلو

8194 بازدید | 23 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنيد دخترم 13ماهشه سرفه ي خلط دار داره و ترشحات بيني زياد زرد رنگ آنتي بيوتيک آموکسي سيلين ميدم 2روزه اما خوب نشده سيتريزين و قطره بيني و شربت سرفه همه ي داروهايي که دکتر داده ميدم دکتر گفته ويروسي شده به نظرم ريه اش خيلي عفونت داره شما اطلاعاتي دارين کمکم کنيد

ویروس خیلی بده . فقط درمان علامتی کنید . اگر ترشحات زیاد داره بخور سرد اگر مخاط خشکه بخور گرم. داروهای گیاهی خلط اور . قطره بینی و تخیله ترشحات بینی با پوآر. 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
ویروس خیلی بده . فقط درمان علامتی کنید . اگر ترشحات زیاد داره بخور سرد اگر مخاط خشکه بخور گرم. ...

ترشحات بيني زياد داره بخور سرد بايد بدم پس يعني حمام نميتونم ببرمش؟؟اگه ببرم بدتر ميشه؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترشحات بيني زياد داره بخور سرد بايد بدم پس يعني حمام نميتونم ببرمش؟؟اگه ببرم بدتر ميشه؟؟

حمام نبر دیگه ، حالا تو این وضیعت با این همه ترشحات و بیحالی و بی قراری. اره بخور سرد بذار. 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
حمام نبر دیگه ، حالا تو این وضیعت با این همه ترشحات و بیحالی و بی قراری. اره بخور سرد بذار. 

آخه بعضي ها ميگن حمام خوبه.پس نميبرم.به نظرتون عکس ريه ازش بگيرم خيلي نگرانم

دکترش بهش شربت پلارژين کيدز داد براي سرفه و سرماخوردگي و آبريزش براي همه چي خوبه و گفت اگر ترشحات بينيش رنگي شد آموکسي سيلين بده من ديدم آبريزش قطع نميشه شروع کردم بهش آنتي بيوتيک دادن و انگار بدتر شده حالا که آنتي بيوتيک ميدم ترشحاتش زرد رنگ شده 

صدای سینه اش شاید به خاطر گرفتگی بیتی اش باشه

چون مسیر بسته است 

دختر منم همینطور بود دستگاه بخور سرد و بقیه تجویز های دکتر رو انجام دادیم 

ولی الان چشمش هم قرمز شده فکر کنم از سرما خوردگی باشه 😔😔

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
صدای سینه اش شاید به خاطر گرفتگی بیتی اش باشه چون مسیر بسته است  دختر منم همینطور بود دستگاه ...

آره ددرسته .بخار حمام براش خوبه درسته؟؟چون چرک زيادي داره بيني و سينش حمام بردنش خوبه؟

آره ددرسته .بخار حمام براش خوبه درسته؟؟چون چرک زيادي داره بيني و سينش حمام بردنش خوبه؟

بهتر شد شکر خدا 

ولی هنوز خس خس داره 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم