2777
2789
عنوان

سينه پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروسی !شاید یه چی‌پریده تو ریه ش و خطرناک نیس بعد دوهفته رفته رفته خوب میشه اما اگه عفونتش میکروبی بود خیلی خطرناک بود و درمانش انتی بیونیگه !حتما حتما یه عکس از قفسه سینش بگیر که خیالت راحت شه دستگاه بخور‌سرد براش‌بزار‌!تخم به و عناب بهش‌بده چیزای گرم بخورن بهش !روغن بنفشه ب سینش بمال و گرم نگه دار سینشو !خیلی هم نگران کننده نیس مواظبم باش تب نکنه ایشالا خوب میشه 

شبااین دیوونه با عشق تو تنهایاش سرررررررکرده نم بارون وخیابون خاطرات و دو برابررررررر کرده 
ویروسی !شاید یه چی‌پریده تو ریه ش و خطرناک نیس بعد دوهفته رفته رفته خوب میشه اما اگه عفونتش میکروبی ...

حتما ممنون دوست عزيز.پس حمام ببرمش  خودشو بشورم بخور داغ بدم و دستگاه بخور سرد هم براش بذارم؟؟درسته؟؟

حتما ممنون دوست عزيز.پس حمام ببرمش  خودشو بشورم بخور داغ بدم و دستگاه بخور سرد هم براش بذارم؟؟د ...

عزیزم حمام نبر دکتر ب من گفت که نبرم بهتره !بهتره اب داغو باز کنی درو ببندی حمام ک پر بخار شده یه ۵ دیقه با بچه برو داخل تا تنفس کنه وگرنه حمام کنی سینش بدتر میشه !حتما ی عکس بگیر از سینش !دستگاه بخور سرد هم خیلی تاثیر داره براش 

شبااین دیوونه با عشق تو تنهایاش سرررررررکرده نم بارون وخیابون خاطرات و دو برابررررررر کرده 
عزیزم حمام نبر دکتر ب من گفت که نبرم بهتره !بهتره اب داغو باز کنی درو ببندی حمام ک پر بخار شده یه ۵ ...

باشه دوست عزيز آخه يه 6روزه که حمام نرفته موهاش خيلي کثيف شده و عرق زده اما عيبي نداره بهتر از اينه که بدتر بشه فعلا خوب شدنش مهم تره.حتما فردا ميبرمش عکس ميگيرم توي فکر خودمم بود برم پيش دکتر ريه از ريه عکس بندازه