2789

خواهرمن تو38 هفته نی نیش اینطور شد از جسد بچم رادیولوژی گرفتن هیچ مشکلی نبود فقط خودش میگفت تو هفته ها اخز بچم کم تکون میخورد ک دکتر توجه نداشت ب این موضوع نهایت خواستن ببرن پزشک قانونی ک بچه رو تحویل ندادن الان بعد اون دوتا بچه سالم خدا داده بهش

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین
اره یه دفعه شد همه چیزش خوب بود سالمه سالم . دکترم گت نیازی به ازمایش نیست ولی دکترمو عوض کردم پیش ی ...

بمن گفت قبل از بارداری بعدیت بیا ازمایش برات بنویسم .الان بارداری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از ناراحتی نمیدونم باید چکار کنم الان دو ماه میگدره اما هنوز عین روز اول ناراحتم .همیشه تکون میخورد ...

الهی بمیرم .خیلی خیلی سخته درکت میکنم واسه منم همینجوری بود دقیقا کلی تکون میخورد یه روز دیگه تکون نخورد چقدر استرس کشیدم همش میگفتم خوابیده تا فرداش که رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه . الان شیش ماه گذشته منم تا دو سه ماه هر روز گریه میکردم تحملش خیلی سخته  

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
بمن گفت قبل از بارداری بعدیت بیا ازمایش برات بنویسم .الان بارداری؟

دو ماه بعد سقط میتونی ازمایش ها رو بدی ولی کلا برای بارداری بعدیت حتما باید اسپرین بخوری . منم باید اسپرین و هپارین مصرف کنم

خواهرمن تو38 هفته نی نیش اینطور شد از جسد بچم رادیولوژی گرفتن هیچ مشکلی نبود فقط خودش میگفت تو هفته ...

عزیزم چقدر خوب خداروشکر ایشالله برای منم .خیلی روزای سختیه .خیلی 

هیچ علتی نداشت ۲ ماه شده الان نه گفتن اگر بخای ازمایش ژنتیک باید انجام بدید ک بفرستیم خارج فقط هم مم ...

شما هم احتمالا مشکل انعقاد داشتی دکتر من گفت اکثر مرده زایی ها بعلت مشکل انعقاد یا نارسایی جفت هست در مواردی هم بند ناف. حتما ازمایش ها رو بده عزیزم ایشالا خدا جاشو برامون پر کنه. بچه ات چی بود؟

شما هم احتمالا مشکل انعقاد داشتی دکتر من گفت اکثر مرده زایی ها بعلت مشکل انعقاد یا نارسایی جفت هست د ...

بچم دختر بود .تمام وسایلاش اتاقش همینجوری مونده و من دارم میمیرم از ناراحتی .

خواهرمن تو38 هفته نی نیش اینطور شد از جسد بچم رادیولوژی گرفتن هیچ مشکلی نبود فقط خودش میگفت تو هفته ...

قرار بود خواهرم بره ک نامه برا سزارین بگیره فرداش ک. هفته بعد بستری بشه ولیکن تو حمام لخته دید شبانه رفت دکتر تشخیص دادن مرده

خدای مهربون ازت خواهش میکنم حسرت مادرشدن رو تو دل کسی نزار و به همه فرزند سالم وصالح عطا بفرما وغم بی فرزندی رو تو دل هیچ کس نزار.آمین یارب العالمین
بچم دختر بود .تمام وسایلاش اتاقش همینجوری مونده و من دارم میمیرم از ناراحتی .

بچه منم پسر بود خیلیم پسر دوست دارم ولی خدا نخواست. من هیچی واسش نخریده بودم تازه میخواستم بخرم که اینجوری شد . ایشالا خدا یه دختر دیگه بهت میده غصه نخور

عزیزم چقدر خوب خداروشکر ایشالله برای منم .خیلی روزای سختیه .خیلی 

ابجیم هنوزم یاد اون بچه می افته بغض میکنه فقط اروم کن خودتو ک ابجی من ذچار افسردگی حاد شد به این فکر کن ک بزودی مامان میشی

ابجیم هنوزم یاد اون بچه می افته بغض میکنه فقط اروم کن خودتو ک ابجی من ذچار افسردگی حاد شد به این فکر ...

خواهرت چی کشیده. خیلی سخته . منم داشتم افسرده میشدم خانواده ام انقدر تلاش کردن که نشدم ولی خیلی غصه خوردم. خداروشکر که خدا به خواهرت بچه داده ولی اون اولی هیچ وقت از یاد ادم نمیره

خواهرت چی کشیده. خیلی سخته . منم داشتم افسرده میشدم خانواده ام انقدر تلاش کردن که نشدم ولی خیلی غصه ...

دقیقا الانم صحبتش میشه بغض میکنه خدا بهتون بچه سالم بده این موضوعو ب فال نیک بگیرین شاید بچتون متولد میشد و مریض خدا کمکتون کنه