2789

هیچوقت بچه اول از یاد آدم نمیره من هنوز یاد تکوناش میوفتم میمیرم .من افسردگی گرفتم خانواده و اطرافیانم هرکاری میکنن خوب نمیشم حتی بزور میخاستن پیش روانشناسم ببرنم اما من نمیخام از خونه بزنم بیرون.هروز گریه میکنم و جلو چشممه و میترسم باز این اتفاق بیوفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا الانم صحبتش میشه بغض میکنه خدا بهتون بچه سالم بده این موضوعو ب فال نیک بگیرین شاید بچتون متولد ...

مرسی عزیزم انشالله

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
ایشالله عزیزم

منم بچم دختر بود هفته 28 فهمیدم خونرسانی بهش ضعیف بوده و مسمومیت بارداری داشتم خیلی سخته من اگه سرکار نمیومدم تو خونه دیوونه میشدم شب یلدا از دستش دادم شما راحت باردار شده بودید؟ من مشکل نازایی هم دارم به احتمال زیاد بارداری بعدی به هممون اسپرین و هپارین میدن اگه هم ندادن خودتون یه دکتر خوب برید تا این اتفاق دیگه نیفته 

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
از ناراحتی نمیدونم باید چکار کنم الان دو ماه میگدره اما هنوز عین روز اول ناراحتم .همیشه تکون میخورد ...

ب دکترت بگو برات ازمایش انعقادی خون بنویسه....بعضیا خونشون غلیظ میشه تو بارداری و یهو تو ماههای اخر این اتفاق میفته...از ماه5 ب بعد.   که اگه ازون باشه تو حاملگی بعدیت باید امپول رقیق کننده خون بزنی و اسپرین بخوری

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
منم بچم دختر بود هفته 28 فهمیدم خونرسانی بهش ضعیف بوده و مسمومیت بارداری داشتم خیلی سخته من اگه سرکا ...

من بله بار اول بود و خیلی راحت باردار شدم . دختر من قرار بود شب یلدا به دنیا بیاد😞 من احتمالا روماتیسم هم دارم البته با علایم بالینی آزمایشم فقط یکبار خیلی کوچیک مشکل داشت که دیگه چند سالی بود ک آزمایشام هیچیو نشون نمیدادن. حالا از بارداریه دوباره خیلی میترسم . واسه شما چون مسمومیت دارین مشخصه باید چکار کنید ولی من خیای میترسم نمیدونم باید چکار کنم یا چی میشه .من زایمان زودرس داشتم دو هفته آخر که دوبار آمپول زدم اما گفتن اینم به ایستادن قلب بچه ربطی نداره.گقتن آزمایش ژنتیک انجام بده که حدودا ۱۰ میلیونی میشه که میگن فقط ۲ درصد شاید مشخص بشه مشکل چیه.

ب دکترت بگو برات ازمایش انعقادی خون بنویسه....بعضیا خونشون غلیظ میشه تو بارداری و یهو تو ماههای اخر ...

حتما عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت.دکترم میخاست الان برام آزمایش بنویسه اما نگفت چه آزمایشایی .ولی گفت ۵ ماه دیگه بیا که ازمایش برات بنویسم ک اقدام کنی ولی من از ترس فکر نمیکنم هیچوقت شرایتشو پیدا کنم

سلام عزیزم.منم هفته ۳۴ بچمو از دست دادم علت قطعی هنوز پیدا نشده فقط احتمالاته.شما سزارین بودی؟ بچه منم پسر بود.اگه تهرانی میشه بگی تحت نظر کدوم پزشکی؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بمن گفت قبل از بارداری بعدیت بیا ازمایش برات بنویسم .الان بارداری؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با?postId=102310018

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما هم احتمالا مشکل انعقاد داشتی دکتر من گفت اکثر مرده زایی ها بعلت مشکل انعقاد یا نارسایی جفت هست د ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با?postId=102310018

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما هم احتمالا مشکل انعقاد داشتی دکتر من گفت اکثر مرده زایی ها بعلت مشکل انعقاد یا نارسایی جفت هست د ...

سلام منم تو ۲۸ هفته پسرم از دست دادم شما الان بچه دارین؟