2777
2789
عنوان

۲۳سالگی نزدیکه😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 46 پست

همه از گذر عمر ناراحتن بخصوص از 23به بعد که برنامه ریزی جامعه واسه جوونا تموم میشه یجورایی.

ینی تا اون موقع که لیسانس میگیریم

همین باعث میشه آدم حس بد و پیری بش دست بده تو اوج جوونی

و ناراحتی

بازم هیچی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش اوضاع زندگیم خیلی خوب نیست دانشجوام و رشتمم رشته ی دوست داشتنی و اسونیه ولی حتی تو درس خوندنم ...

درسو بیخیال بابا در حد پاس کردن بخون از دانشجوییت و مستقل بودنت استفاده کن فردا میشینی خونه نمیتونی لذت ببریا

خوب شروع کن یکاری کن . 

میخوام ولی یکم سخته دلم میخواد استقلال مالی پیدا کنم درحد یه کار دانشجویی ولی سخته ولی چیزی که بیشتر ازهمه ناراحتم میکنه خودمم شخصیت و رفتارمه😐دارم به این نتیجه میرسم ادم فقط باید خوش شانس وخوشبخت بدنیا بیاد درغیراینصورت حتی نباید بهش فکرکنه

چرا عزیزم عه ؟؟؟؟؟؟

والا چیزی اززندگیم نفهمیدم نه حق ادامه تحصیل دارم چون ازدواح کردم شوهرم نمیزاره نه چیزی موندم توخونه پیش مادرشوهر عین پیرزناشدم نه دوستی نه شادی نه چیزی حس پیرزن بودن دارم ازالان همش به خاطر خانوادم ازدواج کردم کاش مجردبودم اززندگیم لذت میبردم اینطوری افسرده شدم کاش بمیرم والا😥

درسو بیخیال بابا در حد پاس کردن بخون از دانشجوییت و مستقل بودنت استفاده کن فردا میشینی خونه نمیتونی ...

من اتفاقا دوست دارم زودتر تموم بشه تا یکم مستقل بشم از ازدواجم واقعا خوشم نمیاد آخه ذهنیتم خیلی منفیه واین دست خودم نیست

والا چیزی اززندگیم نفهمیدم نه حق ادامه تحصیل دارم چون ازدواح کردم شوهرم نمیزاره نه چیزی موندم توخونه ...

عزیزم باید شادی دلتو داشته باشی باید بخواطر خودت شاد باشی سعی کن تو میتونی انشااله