2777
2789
عنوان

۲۳سالگی نزدیکه😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 46 پست
اره البته منظورم ازدواج نیستااااا ازلحاظ شغلی منظورمه یا شایدم تونستم مهاجرت کنم اگه خدابخواد😀

خدا کمکت کنه عزیزم به آرزوهای قشنگت برسه ازدواج نقطه پایانه البته نه برای همه

منم تازه ۲۵ساله شدم انقدر دوست دارم زود ۷۰ساله بشم بمیرم چیه این دنیا کذایی اگه جون مرگ بشم ک بهتر

منم خیلی به مرگ فکر میکنم دلم میخواد واسه خودم کسی بشم کلییم ارزو دارم ولی به قول حافظ عزیز:دست ما کوتاه وخرما برنخیل،پای ما لنگ است ومنزل چون بهشت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا چیزی اززندگیم نفهمیدم نه حق ادامه تحصیل دارم چون ازدواح کردم شوهرم نمیزاره نه چیزی موندم توخونه ...

غصه نخور عزیزم به نظرمن زنان متاهل یه جسارت وشجاعتی دارن که تو دخترای مجرد وجود نداره از همون استفاده کن

عزیزم باید شادی دلتو داشته باشی باید بخواطر خودت شاد باشی سعی کن تو میتونی انشااله

چیکارکنم عزیزم یکم راهنمایی کن بیرون میرم کلی حرف پشتم میزنن شوهرم همپام نیس اصلا من موندم فقط خودم هیچ کسیواینجاندارم هیشکی هیشکی مثل زنای پنجاه سال پیش بایدرفتارکنم خواستم کلاس برم یه چیزی یادبگیرم هزینشونداشتم میخواستم برم آرایشگری یادبگیرم رفتم خانومه گفت بایدفلان قدرپول بدی یادبدیم بهت بعلاوه وسایل که خودت بایدبخری به شوهرم گفتم ندادکه نداد میگه بابات بده منم روم نمیشه به بابام بگم

من اسفند دارم میرم توی ۲۸سال احساس ترشیدگی شدیدی دارم کاش ایران متولد نمیشدم بخاطر این برچسبها😩😩 ...

منم یکم از این بابت نگرانم هی میگم مثلا فقط تا شیش یا هفت ساله دیگه میتونم مجرد بمونم بعد یهو قاطی میکنم😆😆😗

غصه نخور عزیزم به نظرمن زنان متاهل یه جسارت وشجاعتی دارن که تو دخترای مجرد وجود نداره از همون استفاد ...

ممنون عزیزم ولی من الان 19سالمه وهیچ بهره ای اززندگیم نمیبرم دلم یه زندگی پرهیجان وشادمیخواد که تنهایی نمیتونم برآوردش کنم وقتی شوهرآدم همراهش نباشه خیلی سخته بخوای خودت خودتوخوشبخت کنی من رفتم آرایشگری یادبگیرم ولی هزینه هیچیو نداشتم ازبابامم خجالت میکشم پول بگیرم

چیکارکنم عزیزم یکم راهنمایی کن بیرون میرم کلی حرف پشتم میزنن شوهرم همپام نیس اصلا من موندم فقط خودم ...

به نظرم به حرف بقیه اصلا اهمیت نده برو یه کلاسی چیزی البته ارایشگری یکم گرونه به نظرم خیاطی یا قالی بافی بهتره

خب نباید ازدواج میکردی میموندی خونه بابات بازبهتربود

آره همینو میگم نبایدازدواج میکردم اصلااشتباه کردم شایداونجوری پیشرفت میکردم ولی الان درجامیزنم هیچ کاری نمیتونم بکنم چون بایدشوهررضایت داشته باشه وبالج کردنم هیچی درس نمیشه 

ممنون عزیزم ولی من الان 19سالمه وهیچ بهره ای اززندگیم نمیبرم دلم یه زندگی پرهیجان وشادمیخواد که تنها ...

خب عزیز دلم چرا انقدر زود ازدواج کردی تو شهرستان مادری من الان دختر هست۲۸ساله ومجردوبیکار😑حتی ازمنم کوچیکتری اخه 

آره همینو میگم نبایدازدواج میکردم اصلااشتباه کردم شایداونجوری پیشرفت میکردم ولی الان درجامیزنم هیچ ک ...

لج کردن که اصلا خوب نیست سعی کن دلشو بدست بیاری بالاخره هرآدمی یه قلقی داره تو هم زنشی میتونی راحت اینکارو کنی

خب عزیز دلم چرا انقدر زود ازدواج کردی تو شهرستان مادری من الان دختر هست۲۸ساله ومجردوبیکار😑حتی ازمنم ...

توخانواده ماهمه زودازدواج میکنن من15سالم بودبهم میگفتن ترشیده😐ببین دیگه کین عمه خودم خواستگارای دختراشومیزدتوسرم کاش تواین خانواده به دنیانمیومدم دخترداییم همسن منه بچش دوسالشه!!!البته وضع شوهرمن ازهمشون بهتره بازجای شکرش هست

توخانواده ماهمه زودازدواج میکنن من15سالم بودبهم میگفتن ترشیده😐ببین دیگه کین عمه خودم خواستگارای دخت ...

چی بگم بخت واقباله دیگه مثلا چی میشد ما یه جای بهتر وتویه خانواده بهتر به دنیا بیایم اخه این همه کشور چرا اینجااخه😣😣😣😣