2777
2789
عزیزم انشالله که بتونی هزینه اش رو جور کنی و شماهم مادر بشی ازت خواهش میکنم برای این کار پول بزار کن ...

ممنونم آبجی قشنگم .نمیدونم هیچ راهی ندارم فعلاکه فقط دارم غصه میخورم وعذاب میکشم حس ی آدم بدردنخوررودارم اگه مشکلم فقط تخمک بودزیر20تومن میشدمن هیچ چیزطبیعیه یک انسان روندارم نمیدونم ازکی گله کنم کجاگله کنم ازهمه وهمه کس عصبانیم 

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
ممنونم آبجی قشنگم .نمیدونم هیچ راهی ندارم فعلاکه فقط دارم غصه میخورم وعذاب میکشم حس ی آدم بدردنخوررو ...

عزیزم دختر خالم تو ۲۴ سالگی بخاطر سرطان رحم وتخمدان مجبورشد همه رو در بیاره زندگیش پاشید و شوهرش معتاد شد بعد مرد اون ارزو داشت شوهرش خوب بود میرفت رحم اجاره ای میگرفت و مادر میشد ولی حیف عزیزم همیشه به پایین تر از خودت نگاه کن انشاله که پولش جور میشه

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر خالم تو ۲۴ سالگی بخاطر سرطان رحم وتخمدان مجبورشد همه رو در بیاره زندگیش پاشید و شوهرش معت ...

عزیزم حداقل شما همسر خوب داری سلامت هستی پولش هم جور میشه به خدا توکل کن خود من از وقتی یاد دارم پریود نمیشدم شاید در سال دو بار ولی ببین مادر شدم شما هم ره حل داری عزیزم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عزیزم دختر خالم تو ۲۴ سالگی بخاطر سرطان رحم وتخمدان مجبورشد همه رو در بیاره زندگیش پاشید و شوهرش معت ...

آخی عزیزدلم .منم دقیقاهمون شرایطودارم واسه اون درش آوردن برای من توبدنمه ولی هیچ کارایی نداره ن تخمک دارم ن رحم .تخمدونم چندساله هردوش ازکارافتاده .ممنونم عزیزم ازدلداریت❤❤

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
آخی عزیزدلم .منم دقیقاهمون شرایطودارم واسه اون درش آوردن برای من توبدنمه ولی هیچ کارایی نداره ن تخمک ...

عزیزم دلداری نیست به نظرم باید عملیش کنی حالا الان نه ولی یک سال بعد دو سال بعد ولی دنبال کارت رو بگیر 

عاشق ۲ تا دخترام هستم