2777
2789
عنوان

چیکار کنم خو😞😞😞

709 بازدید | 51 پست

خانواده شوهرم یه شهره دیگن رابطه خوبی نداریم شیش ماه قطعه رابطه بودیم حالا یکم خوب شدیم بعد برا زایمانم میان اینجا مام اینجا وقتی کسی زایمان میکنه یه هفته یا دوهفته میره خونه باباش من میخوام یه هفته برم بعد خانواده شوهرم میان تنها خونه من میمونن شوهرم میگه نرو خونه مامانت مامان من که هست دیگه اما خوب اونام دوست دارن ذوق دارن برم خونشون یه دونه دخترم بدشون میاد نرم از یه طرفیم اینا تنهان خونم چیکار کنم😞😞😞😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم مامانمم یاهام قهر میکنه اگه نرم اونجا چون خیلی بد کردن خانواده شوهرم هم به من هم به خانوادم د ...

برو پیش مامانت.بعد زایمان تنها تکیه گاهت مامانت میشه و باید گلی از تجربه هاش استفاده کنی.اونها هم تنها خونه ت باشن دیگه.چاره ای نیست

میدونم مامانمم یاهام قهر میکنه اگه نرم اونجا چون خیلی بد کردن خانواده شوهرم هم به من هم به خانوادم د ...

ای خدا بگم نسل خونواده شوهرو منقرض کنه همیشه سر زایمان شر به پا میکنن 

ندیدم یه نفر زایمان بدون اعصاب خوردی داشته باشه از دست این عوضی ها😠😠

برو پيش مامانت حتما ,مادرشوهر که  مامان نميشه 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
شوهرت بهشون نگفته خانمم میره پیش مامان باباش؟ حالا چه اصراری الان بیان به خاطر زایمانت میان؟

اره برا زایمان میان اخه اونا رسم ندارن کسی بعده زایمان بره خونه مامانش از روز اول میرن نونه خودشون😞