2777
2789
عنوان

چیکار کنم خو😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار تنها بمونن سبک بشن بدون صاحبخونه  چقدر مردم بی شعور شدن میدونن زنه خونه جای دیگه س پا میش ...

😞والا اخه دوس ندارم تنها تو خونم باشن خاهر شوهرم ادمیه که سره تمامهه وسایلم بی اجازه میره

يه وقت خونه زندگيتو ندى دست اونا و خودت برى ,واى اصلا اين کارو نکن  ,يا نرو ياهم بگو نيان ,بعدا بيان 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
😞والا اخه دوس ندارم تنها تو خونم باشن خاهر شوهرم ادمیه که سره تمامهه وسایلم بی اجازه میره

وسایل حصوصیتو بذار تو کمد و کشو در شو قفل کن 

بعضیا  رو ببر با خودت 

اشکال نداره مهم نیست فقط خونه نمون هرطور شده حال شونو بگیر 

فکر میکنن فقط خودشون آدمن همه باید به رسم و رسوم اونا باشن

بهترین کار اینه بمونی خونه ی خودتو مامانتم بیاد ازت نگهداری کنه وگرنه فقط تو زندگیت میشه دعوا اعصاب خوردی وقتی زایمانم میکنی بدنت ضعیف میشه بیشتر به آرامش احتیاج داری واسه خودت  جنگ اعصاب درست نکن خواهر

شوهرمم میگه مامان من هس دیگه کمکته زشته ول کنی بری خونه مامانت واااای دارم از حرص میمیرم😬😬

بگو  با مامانت راحت نیستم 

روز ای اول آدم سینه درد داره خونریزی داره  مادرشوهر نمیتونه کاری بکنه آدم با مادرخودش راحته

بهترین کار اینه بمونی خونه ی خودتو مامانتم بیاد ازت نگهداری کنه وگرنه فقط تو زندگیت میشه دعوا اعصاب ...

به مامان بابام خیلی بی احترامی کردن مامانم اگه اونا باشن نمیاد پیشم

اره برا زایمان میان اخه اونا رسم ندارن کسی بعده زایمان بره خونه مامانش از روز اول میرن نونه خودشون😞

توهم باید جبو جلو میگفتی ما رسممونه کسی که زایمان میکنه تا چند وقت میره خونه مامانش، مخصوصا اینکه تک دختری، اگه میدونی بت میرسن و سختت نیست بمون خونه ات ولی هرکار کنی ادم پیش خانواده شوهر راحت نیست مخصوصا موقع زایمان که شرایطت کلی فرق میکن، فقط یه جوریی شوهرتو متقاعد کن

اللهم عجل لولیک الفرج