2777
2789
عنوان

تست بی بی چک بدم یا نه؟

1489 بازدید | 53 پست

خانوما من ۶ماهه ک اقدامم این ماهم مث همیشه دردای پریدی دارم اما با این تفاوت ک درد نوک سینم ده روزه همیشه سه روز قبل وقتم بود درد دور ناف و کمر درد دارم هیچ وقت پرید میشدم کمردرد نمیشدم قبلش شبا معدم ترش میکنه و احساس گرمای شدید میکنم و نفسم تندتند میزنه روزا یه ربع یه ربع ادرار میکنم ولی شبا نگه میدارم  بیشتر گاهی تخمدونام تیرمیکشه حتی عطسه میکنم درد بدی میگیره ۳روز دگ وقتمه یعنی ۲۵ب نظرتون الان بی بی بزنم یا زوده؟؟؟

خدایا جز تو پناهی ندارم...🙏🏼❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله ای ولی الان بیبی نزن چون نشون نمیده ..  اگه احساس میکنی بزاغ دهانت هم زیاد شده و سینت بز ...

اره دقیقا همینه بخدا حتی نوک سینم سفت و بزرگ شده از رو لباسم معلومه 

من‌ قبل از مدعدم زدم منفی شد! چند ساعت بعدش که رفتم سراغش یه هاله ی خیییلی کمرنگ افتاده بود روش! و مثبت هم بود 

شما هم الان امتحان کنین بعد از موعدت هم چک کن دوباره!

من قطره چکونی مدیکور گرفتم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من‌ قبل از مدعدم زدم منفی شد! چند ساعت بعدش که رفتم سراغش یه هاله ی خیییلی کمرنگ افتاده بود روش! و م ...

فردا غروب بعدظهر بی بی میگیرم دوتا یکی یک شنبه میزنم یکی بعد موعودم

فردا غروب بعدظهر بی بی میگیرم دوتا یکی یک شنبه میزنم یکی بعد موعودم

من که تا پنج روز بعد موعدم هرروز میزدم همه مارکی امتحان کردم! نمیدونم چرا نمیخواستم باور کنم مثبه! حدود هشت تا نه تا بی بی امتحان کردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من که تا پنج روز بعد موعدم هرروز میزدم همه مارکی امتحان کردم! نمیدونم چرا نمیخواستم باور کنم مثبه! ح ...

عزیزم😍برام دعا کن خانومی🙏🏼

عزیزم😍برام دعا کن خانومی🙏🏼

ان شاءالله که مثبته عزیزم

من موعدم دیروزبود هنوز نشدم،بیبی هم نمی‌زنم فعلا

علائمی چیزی داری؟؟با اینکه هم پریدی و هم بارداری علائماش مث همن تو چیزی داری

2790
2778
2791
2779
2792