سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دختر من موقع تولد ۲۱۵۰ بود الان دو ماهشه ۴ کیلو شده دکتر راضیه میگه خوبه ماهی ۱ کیلو اضافه کرده ولی من دوست دارم وزنش زودتر بره بالا میخام شبا بهش شیر خشک بدم
بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
وزن تولدش 2800 بود شیر خشک نمیخوره چون حساسیت داشت و فقط شیر خودم و میخوره نسبت به غذاهای کمکی هم میل زیادی نداره به زور بهش چند قاشق میدم .ده روز دیگه میشه ده ماه وزنش و دیروز گرفتم 7900 بود
سلام خانوما خوبین؟ دختر من ۳۲۴۰ بود موقع دنیا اومدن دو ماهگی ۴۷۵۰ بود که از خط رشد اومده بود پایین تر، دور سر و قدش خوبه ، اطرافیان به زور مجبورم میکنن شیر خشک میدم بهش الان هم به زور سینه خودمو میگیره، لطفا راهنمایی؟!🙏🏻
سلام خانوما خوبین؟ دختر من ۳۲۴۰ بود موقع دنیا اومدن دو ماهگی ۴۷۵۰ بود که از خط رشد اومده بود پایین ت ...
به نظرم وزنش زیاد پایین نبوده شیر خشک اصلا خوب نیست فقط پف الکی میده به بچه شیر مادر بهترین چیزه درسته ی دوره هایب وزنشون از خط پایین میاد ولی خب بزرگتر که بشن صد در صد درست میشن خودشون
تعصب بخرج ندین من رو بچه اولم تعصب رو شیر مادر داشتم طفلی لاغره هنوزم ک ۷ سالس دومی رو کمکی بهش شیر خشک هم میدم وزن گیریش بهتره ...منم هی میگفتم پف الکی ولی تو اطرافیان میبینم الکی هم نیس تا بزرگسالی خیلی هم خوب و عالی رشدشون ادامه پیدا کرده
خوبه دیگه ماشالله بهش .آخه عزیزم بحث تعصب نیست بچه من از اول به شیر خشک حساس بود کهیر میزد هی بیقراری و بی تابی میکرد حالا الان نمیدونم هنوزم همونطور هست یا نه ولی چون اون موقع ی تجربه بد واسم گذاشته از شیر خشکخوردنش میترسم.