2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس تو بیهوشی چیزی نمیبینی وقتی میفهمی که به هوش اومدی و همه چی تموم شده

شرایط قبلو بعد عملو میدونی چقدر طول میکشه مثلا ؛درد زیاد داره خونریزی اینا زیاد میشه؟؟

چرا قلب داشت میگن دیگه ضربانش نمیزنه رشدش متوقف شده

چند هفته ای 

خواهر شوهر من انجام داده تازه اون موقع 16 سالش بود بچه اش هم 12 هفته بود و سالم گفت نیم ساعت بیشتر طول نکشید بی حسش کرده بودن گفت اصلا چیزی نفهمیدم 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
چند هفته ای  خواهر شوهر من انجام داده تازه اون موقع 16 سالش بود بچه اش هم 12 هفته بود و سالم گ ...

والا هر سونویی که میدم یه چی میزنه یه بار میزنه ۶ هفته و ۵ روز یه بار زد ۷ هفته یه بار زد ۶ هفته ۳ روز

شرایط قبلو بعد عملو میدونی چقدر طول میکشه مثلا ؛درد زیاد داره خونریزی اینا زیاد میشه؟؟

درد رو که حس نمیکنی ولی بعدش بستگی به بدنت داره ولی معمولا بعد از سقط لکه بینی داری تا خون ریزی و بدنت هم به شدت ضعیف میشه چیزهای مقوی آماده داشته باش مثل خرما چهارمغز خام کاچی چیزهای طبع گرم بخور دل و کمرت رو سفت ببند چای زنحبیل و دارچین بخور

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
والا هر سونویی که میدم یه چی میزنه یه بار میزنه ۶ هفته و ۵ روز یه بار زد ۷ هفته یه بار زد ۶ هفته ۳ ر ...

منم خودم دوسال پیش این روزها رو گذروندم قلبش وایساد و رشدش هی عقب برگشت تا 3 هفته صبر کردم امید داشتم بمونه ولی یه دفعه درد و خونریزی شروع شد و توخونه سقط شد البته نه به این آسونی که الان دارم میگم

درد رو که حس نمیکنی ولی بعدش بستگی به بدنت داره ولی معمولا بعد از سقط لکه بینی داری تا خون ریزی و بد ...

راستی بعدش مرخصم میکنن یا یه شب بستری میشم؟رضایت شوهرم شنیدم باید باشه درسته؟چون فردا میرم ببینم حتما شوهرمم باید باشه یا نه

راستی بعدش مرخصم میکنن یا یه شب بستری میشم؟رضایت شوهرم شنیدم باید باشه درسته؟چون فردا میرم ببینم حتم ...

بله اون که صد درصد آره یه شب نگه میدارن