2821
2789
عنوان

ترس از دعوا

842 بازدید | 18 پست

چند شب پیش  دعوایی بین شوهرم با همسایمون پیش اومد خیلی ترسیدم‌.شبها میترسم بخوابم .صبر میکنم همه بخوابن بعد بخوابم .مثل دیوونه ها شدم .ترس رفته تو جوونم .چیکار کنم بهتر بشم؟

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی حال بدیه من ۱ سال اینجوری بودم خدا از همسایه بد نگذره همش میومد دم خونه ما الکی داد و بیداد در میاورد 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ما خونه مادرشوهرم شب خوابیده بودیم برادرشوهرم با زنش اومد تو ایوون یهو سر وصدا کردن شروع کرد به زدن جاریم وااااای اینقدر ترسیدم  زنشو اوردم تو اتاقمون درو قفل کردم برادرشوهرم اومده بود پشت شیشه چشاشو گشاد کرده بود درو باز کن عین جن زده ها خلاصه اروم شد رفت من تا صبح هزار بار رفتم دستشویی انقدر که ترسیده بودم تا حالا ندیده بودم دعوا

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
ي شب مهموني بده همه همسايه هارو ببوسه شوهرت اشتي كنن ترست ميريزه😁😃

انقدر بی تربیت هستن که با داد و فش هایی که دادن دلم نمیخواد ببینمشون

ما خونه مادرشوهرم شب خوابیده بودیم برادرشوهرم با زنش اومد تو ایوون یهو سر وصدا کردن شروع کرد به ...

منکه بودم سکته میکردم .دست و پام میلرزه .حالم خراب میشه .بیچاره جاریت ابروشم رفت

خیلی حال بدیه من ۱ سال اینجوری بودم خدا از همسایه بد نگذره همش میومد دم خونه ما الکی داد و بیداد در ...

تا برج ۵ میرن .تا اونموقع پیرمون میکنه

منکه بودم سکته میکردم .دست و پام میلرزه .حالم خراب میشه .بیچاره جاریت ابروشم رفت

خیلی حالم بد شد عین بید میلرزیدیم 

اره  بنده خدا انقدر بغلم گریه کرد 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
نزر کردم زودتر بزن .ایت الکرسی همش میخونم .ممنونم

من گفتم خدایا فقط از اینجا بره حتی برا آمریکا بره اروپا ولی برا آخه مالک خونش بود باید میفروخت

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏