2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 43 پست

ازکجا معلوم شاید زن دوم به اجبار وارد زندگی اون اقا شده باشه 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
یفپعنی هرکی زن بود اجازه داره زندکی هرکس دیگه ای رو خراب کنه؟

من اینو نگفتم،،،،،،،منظورم از اون نوع زنان زندگی خراب کن ن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هه اینکه چیزی نیست من با شوهرم رفتم مشاوره واسه مشکلم .خیلی شیک و مجلسی منو از اتاق بیرون کردن کلی هم حرف زدن بعد بدون شنیدن حرفای من خانم برگشت به شوهرم گفت خانمتون خیلی بچه است بهش توجه نکن اگه هم دیدی به حرفت گوش نمیده چیزای مهمی که تو زندگیش خیلی دوست داره رو ازش بگیر.خدا خیرش بده خیلی مشکلم حل شد الانم دارم طلاق میگیرم

دکترا ک خیلی سخت گیرن صیغه نمیشن باور نکن طرف یه گندی زده خواسته بگه من اینقدر طرفدار دارم گفته پز ...

نهههههه اصلا توی جمع همکارا اینو نگفته و مثلا همکاراش زیاد به روش نمیارن فقط شوهرم گفت یکیداز بچه ها با شیطنت پرسیده خانم دکتر خوبه؟رنگش پریده گفته جی میگی؟گفته خودتو نزت به اون راه بعدم به شوخی گرفته که بیشتر ضایل نشه ولی اعتراف کرده اتفاقا اولش کتمان کرده 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

ما چه میدونیم 

شاید واقعا ماجراهایی دارن که اینطور شده 

چرا همش فکر میکنیدهمه ی زنها فرشته ن 

کم نیستن زنایی که خیانت میکنن یا مشکلات روحی جسمی روانی ...دارن 

طلاق عاطفی ....

بعد شوهره میره زن صیغه میکنه ...

البته که خیلی زشتو قبیحانه هست کار مرد 

ولی واقعا مگه ما از ریشه ی زندگی ه مردم خبر داریم شاید تقصیر همون خانم هست شوهرش یه همچین کاری کرده ...

هر دو زن و مرد مقصرن که کار به زن دوم میرسه 

هر دو بیمارن ...

بدتر از همه زن دوم که بیمارتره....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نهههههه اصلا توی جمع همکارا اینو نگفته و مثلا همکاراش زیاد به روش نمیارن فقط شوهرم گفت یکیداز بچه ها ...

من باورم نمیشه

اینقدر آدم ها دروغگو شدن

ممکنه به اون طرف هم الکی گفته دکتره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ازکجا معلوم شاید زن دوم به اجبار وارد زندگی اون اقا شده باشه 

آهاااااا خوب شد یادم انداختییییی ظاهرا زن اول به اجبار وارد زندگی این آقا شده گفته که من این زن رو دوست داشتم اما پدرم مجبوووورم کرده از طایفه خودمون زن بگیرم منم به زور راضی شدم و گرفتمش توی سن ۲۲ سالگی و حالا که یکساله اون زن مورد علاقه م درسش تموم شده دوباره تجدید خاطرات کردیم و باز رفتیم تو رابطه و صیغش کردم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

والا آمپول زن سرکوچه هم پیج میزنه  دکتر فلانی 

رفته جهاد دانشگاهی دوره دیده خودشو دکتر میدونه 

فامیلمون هم دوره کاشت مو گذرونده همه جا خودشو دکتر معرفی میکنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

اون اقا بیمار هستند  والاخودشو در مقابل همسر و بچه هاش انقد حقیر نمیکرد

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
ما چه میدونیم  شاید واقعا ماجراهایی دارن که اینطور شده  چرا همش فکر میکنیدهمه ی زنها فرش ...

والا من دلم برا زن اول میسوزه😔 دورادور میشناسم زن خیلی آروم و صبوریه فک کنم چون زیادی آرومه نشسته تا زدن تو سرش😡

والا آمپول زن سرکوچه هم پیج میزنه  دکتر فلانی  رفته جهاد دانشگاهی دوره دیده خودشو دکتر می ...

😂😂😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

والا من دلم برا زن اول میسوزه😔 دورادور میشناسم زن خیلی آروم و صبوریه فک کنم چون زیادی آرومه نشسته ت ...

دقیقا

چن روز پیش رفتم مراسم ختم یکی از اشناها یه مرد۵۰ساله که مادرش فوت شده زن صیغه ایش اون وسط هی میجرخید یه دختر ۲۵ ساله...خانم اول اون اقا هیچی انگار نه انگار 😑