2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 43 پست
......منم پزشکه و از سال دوم دانشگاه داره با یه پسری زندگی میکنه که در حد و لیاقتش نیست از هیچ لحاظی ...

کجا؟ تهران؟😐

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من دلم برا زن اول میسوزه😔 دورادور میشناسم زن خیلی آروم و صبوریه فک کنم چون زیادی آرومه نشسته ت ...

به نظر من از مشکلات روحی و ...باعث میشه زندگیشون خراب بشه 

خودت میگی زن تو سری خور ه پس واقعا بیماره نیاز به مشاوره داره که نمیتونه شوهره رو جمع کنه 

واقعا حرصم در میاد یه زن نتونه قدرت داشته باشه ...کارش به هوو برسه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگه اون اقا میدونست که همسر اولش سکوت نمیکنه و چنان ابرویی ازش میبره که سرشو نتونه ببره بالا اون وقت اون اقا ببخشیدا غلط میکرد از این کارا بکنه

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
ما چه میدونیم  شاید واقعا ماجراهایی دارن که اینطور شده  چرا همش فکر میکنیدهمه ی زنها فرش ...

اصلا این که جواب نمیشه عزیزجان 

من میگم 

آقا زن اولتو نمیخوای به هر دلیلییییی..... نخواه .... که البته غلط کردی الکی کشوندیش توو زندگیت و بچه دار هم شدی .......اما مردک حالا که گند زدی و عاشق شدی و دنبال ازدواج و صیغه و دوست دختر بازی افتادی  اول حق و حقوقشو بده بعد طلاق بده بعد برو دومی رو بگیر بعد برو صیغه کن برو هر غلطی میخوای بکن ....نه اینکه از ترس دادن حق و حقوقه زنه همینجور الکی نگهش داری و همه جور توهین و بی احترامی و بی توجهی به اولی بکنی که خودش آروم و بیصدا همه چی رو ببخشه و بره... اینه که بده اینه که بیشرفیهههه

به نظر من از مشکلات روحی و ...باعث میشه زندگیشون خراب بشه  خودت میگی زن تو سری خور ه پس واقعا ...

من امروز بغصم گرفته بود برا اون خانمه با غضب به شوهرم نگاه کردم گفتم حق نداری با اون بیشعور بگردیااااا گفت خانم همکارمه اصلا به من چه؟😂😂😂 باور کن زدم زیر سینی گفتم ساااااکت😤😤😤😤 این دوتا از همکاراش زن گرفتن میترسم برن زیر پای بقیه هم خدایا چرا اینقد بعضی از زنها ارزش زن بودن خودشونو نمیدونن؟یکی دیگه از همکاراش همین هفته پیش خانمش فک کنم خودسوزی کرد فوت شد چون شوهرش زن دوم گرفته یود😭😭😭😭 به همه گفته بود شیلنگ گاز در رفته سوخته اما اون یکی خانم همکار شوهرم که دوستمم هست گفت به نظر میاد خودسوزی کرده آخرشم فوت شد وای خدا چرا انسان ها اینقد بد شدن

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
اگه اون اقا میدونست که همسر اولش سکوت نمیکنه و چنان ابرویی ازش میبره که سرشو نتونه ببره بالا اون وقت ...

واقعا 👍

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
والا آمپول زن سرکوچه هم پیج میزنه  دکتر فلانی  رفته جهاد دانشگاهی دوره دیده خودشو دکتر می ...

وااای خیلی خوب بود😁😊😂😂

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اصلا این که جواب نمیشه عزیزجان  من میگم  آقا زن اولتو نمیخوای به هر دلیلییییی..... نخواه ...

منم دقیقا همینا رو گفتم😡 گفتم میخواستی بری گوه بخوری اول اون زن بدبختی که آوردیش داره کلفتی خودتو بچه هاتو میکنه با پرداخت تمام حق و حقوقش طلاق بده بعد برو هر غلطی خواستی بکن شوهرمم جدی جدی ناراحت بود میگفت بخدا من رو سرش قسم میخوردم فک میکردم بچه زندگی کنی هستش حالا میبینم هیچکس دیگه قابل اعتماد نیست منم گفتم راستش اگه یه روزی بفهمم نگاه همسرم حتی به سمت یکی دیگه رفته فقط نگاهش هاااا هیچ داد و بیداد نمیکنم منم با یکی دیگه میرم تو رابطه ببینه مزه ش چطوره طعم خیانت رو بچشه خونمم ترک نمیکنم از حقوقم هم نمیگذرم البته شوهر بیچارمم گفت عزیزم من اینو نگفتم که تو اعصابت به هم بریزه من خودم با شنیدنش اعصابم به هم ریخته بود خواستم باهات درد دل کنم تو چرا همذات پنداری میکنی؟

اصلا این که جواب نمیشه عزیزجان  من میگم  آقا زن اولتو نمیخوای به هر دلیلییییی..... نخواه ...

وقتی من داشتم مینوشتم استارتر هیچ توضیحی در قبال اون موضوع نداده بود من بر حسب عنوانشون جواب دادم...

بازم همیشه توی خیانت هر سه نفر باعث میشن یه مشکل بزرگ پیش بیاد هیچوقت نمیشه گفت تنها مرد گناهکاره یا اون زن اول بی تقصیره ....همشون توی این ماجرا مشکل دارن و درگیرن....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

وقتی من داشتم مینوشتم استارتر هیچ توضیحی در قبال اون موضوع نداده بود من بر حسب عنوانشون جواب دادم... ...

والا گاهی انسان بخاطر ذات خرابش زیر زیرکی یه غلطایی میکنه که حتی نمیشه حدسشو زد زن و مرد هم نداره من اون خانم همکار شوهرم که خود سوزی کرد مطمئنم از هر نظر برا شوهرش کم نمیذاشت برا همین طاقت نیاورد این بی مهری رو

والا گاهی انسان بخاطر ذات خرابش زیر زیرکی یه غلطایی میکنه که حتی نمیشه حدسشو زد زن و مرد هم نداره من ...

خانم لطیفی عزیز من کم و بیش با روحیات شما اشنا هستم توی تاپیکهای مختلف که پست میزاری 

متوجه شدم که از لحاظ روحی در وضعیت خوبی نیستی 

خواهرم عزیزم بهتره اصلا به زندگی ه اونا فکر نکنی 

به این فکر نکن وای چه زن مظلومی وای چرا اینطور شد و ...

چون اون داره کنار میاد با زندگیش حالا خوب و بدش ...

ولی شما داری خودتو اذیت میکنی 

زندگی رو برا خودت و شوهرت سخت میکنی 

شوهرت مرد خوبیه با شما حرف میزنه و میگه ماجرا این بوده اگه نمیگفت از جای دیگه  به گوشت میرسید چه فکرا که نمیکردی

بچسب به شوهرت به زندگیت زیاد حرف خیانت و ....یا اگه فلان بشه فلانت میکنم و اخم وتخم برا شوهرت راه ننداز

نزار قبح کلمه ی خیانت توی خونت بریزه

باور کن من تا حالا اسم خیانت و این حرفا از دهنم در نیومده برا شوهرم بگم ...

عزیزم به خودت و زندگیت برس ...

حوشبخت باشی😚😙