2777
2789
عنوان

همسر دوم

777 بازدید | 43 پست

سلام یچه ها یه ماجرایی امروز شنیدم که خیلی ناراحتم کرد شنیدم که یکی از همکارای همسرم که یک انسان بسیار با شخصیت و مودب هستش(مثلا) زن دوم داره اولش تعجب کردم که جطور همچین کسی اینجوریه بعد پرسیدم از شوهرم (شوهرم برام گفت که راستی میدونی آقای فلانی زن دوم داره؟)که زنش میدونه گفت آره بیچاره جیکار کنه دوتا بچه داره مجبوره سکوت کنه بعد جالب اینجاست که میزان حقوق شوهرم با اون آقا یکی هست گفتم اون چطور میتونه به این گرونی خرج دو تا زن رو بده گفت ظاهرا دومی صیغش هست و یه پزشکه😳داشتم شاخ درمیاوردم گفتم پزشششششک😱😱😱 واقعا الان میفهمم هیچکس اندازه جنس زن نمیتونه جنس زن رو آزار بده خودمون زندگی های زن های دیگه رو خراب میکنیم و بیشعوری ممکنه زیر هر لباسی باشه حتی روپوش سفید پزشکی

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه پزشکا زن نیستن?

حتما از این پزشکان که باطل شده طبابتش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خدا  لعنت کنه زن یا مردی و ک وارد زندگی دونفر میشن..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
مگه پزشکا زن نیستن?

یعنی هرکی زن بود اجازه داره زندکی هرکس دیگه ای رو خراب کنه؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

دکترا ک خیلی سخت گیرن صیغه نمیشن

باور نکن

طرف یه گندی زده خواسته بگه من اینقدر طرفدار دارم گفته پزشکه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”