2821
2789
عنوان

بچه داری

94 بازدید | 14 پست

سلام مامانایی که تجربه بچه داری دارید به نظر شما سخت ترین مرحله بچه داری کی هستش کی ما می تونیم شب تا صبح بخوابیم تا کی این کوچولوها به ما وابسته هستند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسرم۸ماهشه خییییلی بهم وابسته اس،شبا هم فقط دو بار واسه شیر بیدار میشه خواب نسبتا خوبی دارم😌

دختر من هفت ماهشه از کنارش نمی تونم دور بشم شب ها هم حداقل چهار بار بیدار می شه به هیچ کاری نمی تونم برسم

دختر من هفت ماهشه از کنارش نمی تونم دور بشم شب ها هم حداقل چهار بار بیدار می شه به هیچ کاری نمی تونم ...

منم نمیتونستم به کارام برسم ۵روز هفته خونه مامامم ۲ روزم که شوهرم خونس میرم خونم😄

منم نمیتونستم به کارام برسم ۵روز هفته خونه مامامم ۲ روزم که شوهرم خونس میرم خونم😄

الان چطوره راضی هستی من یکی از آرزوهام اینه که به استقلال قبل از بچه دار شدنم برسم

الان چطوره راضی هستی من یکی از آرزوهام اینه که به استقلال قبل از بچه دار شدنم برسم

درسته خیلی خسته میشم بعضی وقتام کمخوابی میکشم ولی نسبت به قبلنا شرایطم بهتره راضیم،قطعا مثل قبل بچه دار شدن نمیشه که وضعمون😣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز