2777
2789
عنوان

اگر بچه دارين بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 33 پست
چون دیدم وقتی میبینه سرم میزنن به یکی بالامیاره وقتی خون وبخیه میبینه بالامیاره ولش کردم دیگه .اون ق ...

آره واقعا اگ علاقه نداشته باشي اينترني برات مث جهنم ميشه

دوتا از دختراي هم ترم من رشتشونو عوض كردن رفتن پرستاري 

درساش خيلي سنگينه

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کار بدی کردم به پسرم گفتم فقط مدرسه تیزهوشانو قبول دارم   قبول شد ولی یه بچه ی پر از استرس ...

اگه دوسش دارين بيرون بيارينش؛بذارين هركاري دوس داره بكنه اگر دوس داره بخونه و اگر دوس نداره بره دنبال چيزي كه دوسش داره؛حمايتش كنين خودشو پيدا كنه و ببينه تو چي استعداد داره اينجوري پسرتون ميشه يه فرد موفق نه با يه روپوش سفيد

آخه پولم باشه باز نمیشه چون از داخل تمام اعضا بدن به اصطلاحی میسوزه

عزيزم درست ميگين معمولا نميشه ولي اينا خيلي زود متوجه شده بودن واسه همين سريع معدش رو شست و شو داديم و نكته مهم تر اين بود كه با آب نخورده بود همينجوري قورت داده بود؛چيزي كه باعث ميشه خيلي زود اثر كنه آبه

این وظیفه معلم و پدرومادر هست که تشخیص بدن هر بچه تو چه چیزی استعداد داره و به اون سمت سوقش بدن کل پیشرفت مدارس ما تغییر نمره به خوب و بسیار خوب و ... بوده که اونم ناموفق بود و کلا درس براشون بی اهمیت شد اعتدال تو آموزش ما نیست و پرورش کلا تعطیله ...

ازطرفی همش دورواطرافت مریضی ودردو اه ونالس وخون وبخیخه وامپول

ازون بدتر وقتيه كه كيساي اينجوري ميان قشنگ تا يه ماه بعد فكرت مشغول ميشه 

ببخشيد ولى لعنت به گاج و قلمچي و امثالهم كه به خاطر پر كردن جيبشون از اول دبستان بچه ها رو وارد اين رقابت احمقانه ميكنن. 

زمان ما حداقل فشارا مال دبيرستان بود ولى الان از دبستان شروع ميشه!!!! 

وقتى تلويزيون تبليغ ميكنه گاج تقويتى يا تستى اول دبستان دلم ميخواد خفه شون كنم 😤

كاش خانواده ها يه كم آگاه ميشدن و اجازه نميدادن اينجورى از طريق فشار روى بچه هاى معصوم جيبشون رو خالى كنن 😢

عزيزم درست ميگين معمولا نميشه ولي اينا خيلي زود متوجه شده بودن واسه همين سريع معدش رو شست و شو داديم ...

من دیشب مجبورشدم چهارتاقرص پیشگیری ازبارداری بخورم چون یه مشکلی برام پیش اومدوقرص اورژانسی نداشتم بعدش صبح حالت تهوع داشتم وتنهاچیزی که بالااومداب خالی بودیادم اومددیشبش هم شیرخوردم شام میلم نکشید بعدش نمیدونم چرا هرچی اب میخوردم مزه اب شیرین بود الانم بیحالم

ببخشيد ولى لعنت به گاج و قلمچي و امثالهم كه به خاطر پر كردن جيبشون از اول دبستان بچه ها رو وارد اين ...

آره من خودم رتبه دو رقمي قلمچي ميشدم با چه سختي اي؛فك كن تو يه منطقه دور افتاده من چقد تلاش ميكردم ميشدم اين؛نه خواب داشتم نه خوراك؛

از قلمچي و امثالشون متنفرم مغزمو با كاه پر ميكردن درس بخونم كه رتبم دو رقمي بشه تو ازمونا؛

ميخوم برم يه كشور عربي همونجا ازدواج كنم بچمو هم همونجا به دنيا بيارم بذارم هرچيييي دلش ميخواد بخونه حتي رفتگرم اگ خواس بشه تشويقش ميكنم

من دیشب مجبورشدم چهارتاقرص پیشگیری ازبارداری بخورم چون یه مشکلی برام پیش اومدوقرص اورژانسی نداشتم بع ...

اين حالتا طبيعيه احتمالا اچ دي خوردين؟

دو مدل هست براي اينجور مواقع اچ دي بيشتر حالت تهوع مياره به نسبت ال دي؛ولي كلا دوتاشون تا يه حدي حالت تهوع ميارن

من خودم عاشق هنر بودم اما چون درسم بسیار خوب بود منو فرستادن تیزهوشان رشته تجربی همه معدلام ۱۹ و ۲۰ بود

خلاصه واسه کنکور بدون اینکه از خانواده اجازه بخوام کنکور هنر هم ثبت نام کردم و کنکور تجربی و خوابیدم سر جلسه 

الان من یه گرافیست حرفه ایم نه یه پزشک یا داروسازی که علاقه ای به رشتش نداره

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
آره من خودم رتبه دو رقمي قلمچي ميشدم با چه سختي اي؛فك كن تو يه منطقه دور افتاده من چقد تلاش ميكردم م ...

کلاپدرومادرا هرفشاری روشون باشه وازهرچی محروم شده باشن اونوبه بچشون میدن چه رفاه چه فقر چه درس خوندن چه نخوندن .منومادرم نزاشت درس بخونم اول دبیرستان بودم کتاباموسوزوند شوهرم داد بعدش من تمام تلاشموکردم بچم ارزوهامودنبال کنه منتهی بچه هام تشنه این کارنبودن چون من برعکس مادرم بودم چون تمام تلاشمومیکردم درس بخونن ادمیزاد کلا برعکسه دیگه حالامطمئنن بچه های منم یکی میشن عین مادرم که اهمیتی به درس نمیدن واسه بچشون چون توچگیشون محروم نشدن ازدرس

اين حالتا طبيعيه احتمالا اچ دي خوردين؟ دو مدل هست براي اينجور مواقع اچ دي بيشتر حالت تهوع مياره به ...

ازاین قرصای سبزبود که جدیدن اومدن بازار دپسترون کامپانده فکرکنم اسمش