2777
2789
عنوان

اگر بچه دارين بياين

378 بازدید | 33 پست

آنكال بودم بيمارستان ،پيجم كردن اورژانس يه دختر 

بچه ١٦ ساله بخدااا قسم ١٦ سالم بزور ميشد..

قرص برنج خورده بود و پشت سر هم خون بالا مياورد و بين بالا آوردناش خواهش ميكرد راحتش كنم😭😭😭با اينكه خيلي خون از دست داده بود بالاخره با پيوند كبد تونستن زنده نگهش دارن😭😭كيساي ناراحت كننده زياد داشتم ولي اين يكي واقعاا بدترينش بود خودكشي كرده بود بخاطر استرس فصل امتحانات😭😭تورو خدا اگه بچه هاتونو دوس دارين بخاطر درس نكشينشون؛من اون لحظه حس كردم دردشو چون اون دختر دقيقا خود من بود؛سالاي بچگي من بود،برگشتم پانسيون از ته دل براش گريه كردم؛ياد تموم روزايي كه درس ميخوندم و نتيجش بد ميشد و تو سري زدناي خانوادم ميوفتادم و اينكه تهش من شدم يه پزشك ولي به چه قيمتي؟بهترين سالاي بچگيمو درس خوندم.. ولي استرس اونروزا فراموش نميشه ؛بين بچه هاي گل شما يه موسيقي دان هست كه هيچ احتياجي به نمره بيست رياضي نداره،يك خياط ماهر هست كه به رتبه اولي كلاس احتياجي نداره..يه بازيگر هست كه نيازي نيست تو مسابقه دوس مدرسش اول بشه..بچه هاتون مسئول آرزوهاي شما نيستن❤️

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام واقعاچه بد اره خیلی هابچه روتحت فشارقرارمیدن متاسفانه.😢

بدترين قسمتش وقتي بود كه خواهش ميكرد راحتش كنم

اجازه نداريم جلوي بيمار گريه كنيم ولي واقعا اشك تو چشمام جمع شد

واقعا ؟برای درس؟    

آره تيزهوشان بود؛با معدل ١٧ و نيم شده بود رتبه ٢٤ كلاسشون  

پرستارا ميگفتن خانوادش وقتي اومدن بالاي سرش هم ميگفتن حالا اشكال نداره دوباره تلاش كن رتبت خوب ميشه مامان جان!!!فك كن چقد كوته فكر بايد باشن

بدترين قسمتش وقتي بود كه خواهش ميكرد راحتش كنم اجازه نداريم جلوي بيمار گريه كنيم ولي واقعا اشك تو چ ...

اه چی بگم.واقعادرس خوندن به چه قیمت؟!حالااینقده واجبه,پدرومادرا بایدتجدیدنظر کنن تورفتارشون متاسفانه ملت مادرس خوندن رویک امتیازتمام وکمال مطلق موفقیت میدوننددرحالیکه شایدکسی باشغل ازاد بالای50 دربیاره وخوش باشه

خوشحال شدم زنده مونده ولی میگن قرص برنجو بخوری دیگه امکان برگشتش نیس

خداروشكر وضع ماليشون خوب بود سريع زير ميزي پول رد كردن به دلالاي اهداي عضو براش كبد جور كردن

آره تيزهوشان بود؛با معدل ١٧ و نيم شده بود رتبه ٢٤ كلاسشون   پرستارا ميگفتن خانوادش وقتي اومدن ...

وااااای خدا با این زمونه کاشکی تموم میشد این دنیا

دخترم دنیام❤️