2777
2789
عنوان

زخم چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 21 پست

همیشه پیش اومده😐 قابل توجه کسایی که ممکنه بگن تلقینه منو شوهر چند وقت بود خیلی خوب بودیم باهم خونه مادرش جلو خالش از من تعریف کرده بود من خبر نداشتم شب یک قیامتی شد یه دعوایی کردیم بیا و ببین بعدا یادش افتاد گفت تعریفتو کردم باز بینمون خراب شد

لطفا درخواست دوستی ندید

خالم خیلی زن تمیز و کدبانوییه میگفت غوره خریدم تمیز شستم ابش گرفتم ریختم تو این شیشه های بزگ هستا بهش میگن خمری همچین چیزی ، میگفت 20تا شیشه شد میگفت مرتب گذاشتمشون تو حیاط که گاز و اون کف روش بره بعد سرش ببندم.تو اون فاصله زن همسایمون اوومد تا دید گفت وای چقد ابغوره گرفتی چقد تمیزه چقد زیاده برای کی میخوای و اینحرفا...خالم قسم میخورد میگفت وقتی رفت اومدم نگاه کردم دیدم کف همه شیشه ها سوراخه همه ابغوره ها جاری شدن تو حیاط  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقاد ندارم اصلا...چرا بقیه زنا تو کشورای دیگه چشم نمیخورن؟زنایی که خیلی پر قدرتن چرا چشم نمیخورن؟من اصلا اعتقاد ندارم تا به حالم کوچک ترین مشکلی پیش نیمده که ربطش بدم به چشم زخم و بقیرو هم متهم نکردم تاحالا

دخترِ دریا😎

ما یه همسایه داشتیم اصلا عجیب بود

یبار یه ایینه خریده بودیم بزرگ

اومد گفت وای چه شیکه و ...

در جا افتاد زمین شکست از تو شیشه ها قشنگ دو تا چشم دراومد

یبار لیوان خریدیم گفت وای دلم خواست

لیوان تو دست خواهر کوچیکم شکست اونم دو تا چشم سوراخ شد

من بوته توت فرنگی داشتم اومد گفت واااای چه توت فرنگی هایی

بعد از ظهرش رفتم دیدم همشو حشره خورده!

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

یبارم دختر همین خالم ماشالله هم خیلی خوشکله هم خوشتیپ، یه پسر 12ساله و یه دختر 14ساله داره.تعریف میکرد میگفت رفتم تو یه مغازه اسباب بازی فروشی ،پسرم هی میگفت مامان اینو بگیر مامان اون قشنگه ،میگفت انقد میگفت مامان یه خانمی تو مغازه با تعجب نگام کرد گفت وای یعنی این پسرته چقد جوون موندی

چند مدت بعد پسر ش تو تصادف جلو چشم مامانه به رحمت خدا رفت.

اعتقاد ندارم اصلا...چرا بقیه زنا تو کشورای دیگه چشم نمیخورن؟زنایی که خیلی پر قدرتن چرا چشم نمیخورن؟م ...

عزیزم برای منم تا حالا پیش نیومده انا خیلی شنیدم که اتفاقات و ربط میدن به این مسعله ..فقط یبار برام یه موضوعی پیش اومد برام جالب بود.من ماشینم کارکرده خریدم و خدارو شکر همیشه که دوساله هیچ خرجی رو دستم نذاشت .چند شب پیش با یکی از دوستام بودم یدفه همینجوری بی مقدمه گفت وای ماشین 111 خیلی ماشین خوبیه .هیچوقت خراب نمیشه خوب کار میکنه ، ماشین تو هم خیلی تمیزه ..بخدا پیاده که شد تو فاصله ده دقیقه که رسیدم خونه امپرش زد بالا .فنشم از کار افتاد 

خدایی اگه اون چش زده خیلی ظالم بود

حالا من پول از کجا بیارم اینو درست کنم  

یبارم دختر همین خالم ماشالله هم خیلی خوشکله هم خوشتیپ، یه پسر 12ساله و یه دختر 14ساله داره.تعریف میک ...

بله دیگه صد درصد اثر چشم زخم همین خانمه بوده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.