2777
2789

گند میزنه به فرت. حتما دیواره هاشو با الومینیوم بپوشون و سینی زیرشو آب بریز ک روغن کمتر پخش بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک بار گذاشتم پشیمونم کرد روغنا ریخت بود تو موتور وقتی روشن میکردی دود میکرد

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

🍚طرز پخت برنج ایرانی

🎉پیشنهاد ما برای پخت و عطر و طعم بهتر ، *برنج طارم هاشمی بینج* می باشد .

✅ابتدا برنج را شسته و اجازه می دهیم حداقل به مدتی در اب و نمک کافی بماند .

▪️میزان خیساندن برنج هر چقدر بیشتر باشد پخت برنج بهتر خواهد شد ، 6 ساعت برای بهترین نتیجه پیشنهاد می گردد .

▪️میزان نمک ، کمی بیشتر از حالت عادی پخت غذاها باشد .

✅قابلمه پر از آب کافی را روی اجاق با شعله متوسط به بالا قرارداده تا بجوش بیاید .

✅در صورتی که برنج تازه باشد ، کمی روغن را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و سپس برنج خیسانده شده را درون آب در حال جوش می ریزیم ؛

✅پس از اینکه مجددا به مرحله جوش رسید ، در صورتی که دانه های برنجی که تهیه نمودید تیره یا کدر بود ، جهت روشن شدن یا سفید شدن رنگ برنج ، مقدار کمی آبلیمو یا سرکه سفید اضافه می نماییم .

✅منتظر می مانیم تا برنج نیم پز شود ، یعنی با تست چند دانه برنج می بینیم که دور برنج نرم و مرکز برنج سفت می باشد ، در این مرحله آب سرد اضافه کرده تا به دانه های برنج شک وارد شده و قد بکشد و فوری داخل آبکش می ریزیم و کمی آب ولرم روی آن ریخته و منتظر می مانیم تا آب آن خارج شود.

▪️اگر برنج ترک خورد حتما در دفعات بعدی ، مدت زمان پخت را کاهش دهید یا به اصطلاح " برنج را کال تر بردارید " .

✅کف قابلمه تمیز را چرب کرده و به مقدار لازم زردچوبه ( زعفران آب شده ) و مقدار بسیار کم (نصف استکان) آب می ریزیم تا رنگ زردچوبه پخش شود .

▪️در این مرحله در صورت تمایل می توانید از نان لواش یا سیب زمینی حلقه شده جهت ته دیگ استفاده بفرمایید .

✅برنج آبکش شده را به شکل هرم وارد قابلمه کرده و روی آن کمی روغن یا کره بصورت یکنواخت می ریزیم ، به مدت یک دقیقه با شعله زیاد تا بخار بزند سپس اجازه می دهیم با شعله کم دم بکشد ، 15 الی 30 دقیقه با توجه به مقداربرنج زمان لازم می باشد . برنج ما آماده شد .

▪️پیشنهاد می کنیم حتما کمی از برنج آماده شده را با زعفران و کره مخلوط کرده و برای دکور و طعم بهتر و مجلسی شدن ، استفاده نمایید.

نوش جان

پروین قلی زاده

_تهیه برنج مرغوب با شماره های زیر_

_09113250063_

_09397791603_