عزیزم من وشوهرم ۳ بار بخاطر بچه رفتیم زیر تیغ جراحی. با خودم گفتم اشکال نداره خدا خودش گفته بعد هر س ...
مشکلتون چیه؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
پارسال حامله شدم خارج رحم بود.دکتر مجبور شدن جراحیم کنه توده رو دربیاره اما خوشبختانه لوله م آسیب ندید. بعد ۶ ماه دوباره رفتم دکتر واسه اقدام دوباره.که بهم عکس رنگی دادن و متوجه شدن همون لوله ای کهep شده الان چسبندگی شدید گرفته. خلاصه گفتن باید لاپاراسکوپی تشخیصی انجام بدی.انجام دادم و لوله م بازشد. بعد چند ماه فهمیدیم که تحرک شوهرم بخاطر واریکوسل صفر شده. این بنده خدا روم فرستادم زیر تیغ که خدا رو شکر الان همه چیزش نرماله....اما خدا نمیخاد که ما یه نفس راحت بکشیم
این ماه مطمعنم بودم که میشه...گفتم خدایا این دفعه همه چی درسته فقط کافیه تو بخای و کمکم کنی که این بار از دوشم برداشته بشه...تا اینکه دیروز با بی بی چک منفی مواجهه شدم.
پارسال حامله شدم خارج رحم بود.دکتر مجبور شدن جراحیم کنه توده رو دربیاره اما خوشبختانه لوله م آسیب ند ...
خب شما چرا انقدر دنبال دکترایی امروزی هستین
برید پیش دکتر تبریزیان مطمئن باشید نتیجه میگیرید
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ولی مطبشون تهرانه میتونید ادرس و شماره تلفنشونو بگیرید و جویا بشید میاد شهرتون یا وقت بگیرید برای تهران