2777
2789
سلام مبارکه ببخشید ای یو آی کردید؟علت شو میشه بگید من شوهرم کم تحرکی داره .دکتر گف انجام بدم بنظرت ...

فقط کم تحرکی؟ اصلا دارو مصرف کردید؟ چون تا جایی که من میدونم کم تحرکی با دارو سریع خوب میشه. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کم تحرکی؟ اصلا دارو مصرف کردید؟ چون تا جایی که من میدونم کم تحرکی با دارو سریع خوب میشه. 

اره ۶ماهه دارو درمان تغذیه و اینا  ولی خوب نشد 

یکماه بهتر شد یکماه بدتر 

ن کم تحرکی اونقدرم زود درمان نمیشه برای بعضیا

خدای مهربون مرسی که پناهمی
هزینش در چه حده‌؟

عزیزم هزینه ها فکر کنم شهرهای مختلف متفاوت باشه

من تو بهترین بیمارستان خصوصی شیراز کارمو انجام داد مه هزینه بیمارستانم ۵۵۰ شد

دوبار وزیت و سنو شدم که هر ویزیت ۳۸ و هر سنو ۴۰

نزدیک صدوپنجاه هم دار قبل ای یو ای

۳۰ تومن هم شیاف بعد ای یو ای

عکس رنگی هم تابستون گرفتم باز مرکز عکس برداری خصوصی که ۵۰۰ شد ولی چون تکمیلی داریم برگشت پول عکس

واسه هزینه های بالا هنوز مدارک ارسال نکردیم

ولی یکی از دوستان تو هم سایت  تعجب کرد از هزینه ها و گفت اهواز فقط یک میلیون  ونیم هزینه بیمارستانه

منم ۵ دی زدم دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود.فردا موعد پریودیمه. این ماهم با یه عالمه غصه وگریه از دس ...

انشالله خدا گره گشا هست

اگه بدونی یک ساله چی به سرمن اومده  که خدا رو شکر امروز بی بیم مثبت شد

انشالله خدا کمکتون کنه طبیعی باردار بشی عزیزم

مرسی عزیزم.دوروز دیگه موعدمه خیلی علائم دارم.مثلا ترشح ک عین آبه .هردفعه فک میکنم پریود شدم ولی میبینم خیسه آبه

شکمم حس سنگینی دارم

گرفتگی ماهیچه 

درد پهلوها

سینه هامم ک تیر میکشه مدام 

هرچند علائم زیاد منطقی نیس

خدای مهربون مرسی که پناهمی
مرسی عزیزم.دوروز دیگه موعدمه خیلی علائم دارم.مثلا ترشح ک عین آبه .هردفعه فک میکنم پریود شدم ولی میبی ...

اره ولی واسه ادم منتظر یه روزنه امیده واقعا درکت میکنم

انشالله خدا گره گشا هست اگه بدونی یک ساله چی به سرمن اومده  که خدا رو شکر امروز بی بیم مثبت شد

عزیزم من وشوهرم ۳ بار بخاطر بچه رفتیم زیر تیغ جراحی. با خودم گفتم اشکال نداره خدا خودش گفته بعد هر سختی آسانیه....اما کووووو... عزیزم واسه ما منتظرام دعا کن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

عزیزم من وشوهرم ۳ بار بخاطر بچه رفتیم زیر تیغ جراحی. با خودم گفتم اشکال نداره خدا خودش گفته بعد هر س ...

از ته دلم دعا میکنم خدا دوتا نی نی سالم و باهوش نصیبت کنه

دکتر که تاریخ داد واسه ازمایش دقیقا باید امروز میرفتم که شانسم افتاد جمعه انشالله حتما فردا میرم

مبارکه عزیزم.ای یو ای اولت بوده؟

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍