2777
2789
عزیزم من وشوهرم ۳ بار بخاطر بچه رفتیم زیر تیغ جراحی. با خودم گفتم اشکال نداره خدا خودش گفته بعد هر س ...

مشکلتون چیه؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
برا منم دعا کن عزیزم.دکترت کی بود

انشالله خدابهتون نی نی سالم بده

شیرازم گلم مریم پیشوایی باورت میشه ویزیت دومش هستم

یک سال زیر نظر یه دکتر دیگه بودم جواب نگرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدابهتون نی نی سالم بده شیرازم گلم مریم پیشوایی باورت میشه ویزیت دومش هستم یک سال زیر نظر ...

خدا رو شکر.مثبت شد بی بی.تبریک میگم.تو فکرتون بودم

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
مشکلتون چیه؟

پارسال حامله شدم خارج رحم بود.دکتر مجبور شدن جراحیم کنه توده رو دربیاره اما خوشبختانه لوله م آسیب ندید. بعد ۶ ماه دوباره رفتم دکتر واسه اقدام دوباره.که بهم عکس رنگی دادن و متوجه شدن همون لوله ای کهep شده الان چسبندگی شدید گرفته. خلاصه گفتن باید لاپاراسکوپی تشخیصی انجام بدی.انجام دادم و لوله م بازشد. بعد چند ماه فهمیدیم که تحرک شوهرم بخاطر واریکوسل صفر شده. این بنده خدا روم فرستادم زیر تیغ که خدا رو شکر الان همه چیزش نرماله....اما خدا نمیخاد که ما یه نفس راحت بکشیم

😔

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

این ماه مطمعنم بودم که میشه...گفتم خدایا این دفعه همه چی درسته فقط کافیه تو بخای و کمکم کنی که این بار از دوشم برداشته بشه...تا اینکه دیروز با بی بی چک منفی مواجهه شدم.

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

پارسال حامله شدم خارج رحم بود.دکتر مجبور شدن جراحیم کنه توده رو دربیاره اما خوشبختانه لوله م آسیب ند ...

خب شما چرا انقدر دنبال دکترایی امروزی هستین

برید پیش دکتر تبریزیان مطمئن باشید نتیجه میگیرید

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
کجاست؟کدوم شهره

معمولا شهرای مختلف میاد

ولی مطبشون تهرانه میتونید ادرس و شماره تلفنشونو بگیرید و جویا بشید میاد شهرتون یا وقت بگیرید برای تهران

مثبته چند روز عقب انداختی؟؟؟

5 روزه عزیزم

واقعا مثبته؟؟؟

ساعت 3 صبح زدم 5 دقیقه بیشتر نموندم امدم خوابیدم منفی شد آخه الان نگاش کردم دیدم اینجوری شده

عزیزم واقعا مثبته؟؟؟ وای خداجونم مرسی😢😍

5 روزه عزیزم واقعا مثبته؟؟؟ ساعت 3 صبح زدم 5 دقیقه بیشتر نموندم امدم خوابیدم منفی شد آخه الان نگاش ...

مبارکه عزیزم. فقط با آزمایش مطمئن شو😘😘😘لطفا برای منم دعا کن چون منم نینی دارم اما قطعی هفته بعد بهم میگه