2777
2789
عنوان

😑پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 63 پست
عزیزم (البته اگه بدت نیاد 😅)قبلا بهش پیام میدادی شاید الکی روت حساس شدن 

بابا میگم تنها من نبودم به بقیه هم زنگ زدن ک چرا پیام دادین حتی ب دختر عمم ک دوتا بچه داره 😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جقدر زشت یعنی فکره ابروی دامادشو نکرده بنظرت مسره عمه ت میدونه مادرخانومش اینکارو کرده ....تا ای ...

نه زنعموم زنگ زده بابت پیام معذرت خاهی کنه اون موقع فهمیده 

😨😨😨چرا از رفتار بیمارگونه افراد حمایت کنیم  در ضمن تا الان حساسیتی ندیدیم ازش  یعنی چ ...

ازنظر شما بیمارگونه ست! 

برای بعضیا یه عقیدست!

احتمالا پیش خودشون این حرفها بوده دیگه ب زبون اومدن .یا مشکلی چیزی هست چ بدونم سو تفاهمی چیزی ک تو زندگیهای زناشویی پیش میاد

بابا میگم تنها من نبودم به بقیه هم زنگ زدن ک چرا پیام دادین حتی ب دختر عمم ک دوتا بچه داره 😐😑

رفتار بدشون رو توجیه نمی کنم ولی چون منم زنم می تونم تا حدودی زن ها رو درک کنم اولویت زنشه ببین چقدر ناراحت شده که مادرش این دعوا رو به جون خریده خواسته دخترش رو آروم کنه 

ازنظر شما بیمارگونه ست!  برای بعضیا یه عقیدست! احتمالا پیش خودشون این حرفها بوده دیگه ب زبون ...

موافقم درسته کارشون درست نبوده ولی از کجا معلوم شاید پسر خاله یا دایی همسرت پسر عمه ایشون حق ندارن به ایشون پیام بدن خانومشون هم اینطور تلافی کرده باشن

بیکاریاا،حالاهرچقدرم صمیمی به تولدپسرعمه ت چیکارداری اونم متاهل 

درضمن این سوءتفاهم برای هرکسی ممکنه پیش بیاد،حتی همینایی که الان اومدن توتاپیکت عروس عمه تو کوبیدن خودشون بودن شایدبدترمیکردن،اینومطمئن باش

واینکه دیگه به متاهلای فامیلتون پیام تبریک نده ازهرنوعش

مقدار زیادی از وجودم را در آنجا جا گذاشتم

نه زنعموم زنگ زده بابت پیام معذرت خاهی کنه اون موقع فهمیده 

عجب مادرزن عقده ای بیشعوری بوده فقرفرهنگی که میگن همینه اخرین مدرکشم مثل اینکه این خانوم داره..وقتی مادر اینقدر شکاک هستش اینکارو کرده فک کن خانومش ج بلایی سر فامیلتون اورده بنده خدا

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

والا من پسر عمه هام پيام ميدن من بهشون پيام ميدم 

مجرد كه بودم باهم خييييييلى خوب بوديم هممون 

يا براى عروسيم خيييييلى خيييييلى كمك كردن بهم 

الان كه باردارم يه روز در ميون پيام ميدن كارى ندارى؟چيزى نميخواى؟تعارف نكنيا كمك خواستى بگو و …

يا من همههههه مناسبتا پيام ميدم صميمى هم هستم باهاشون 

اصلاااااااا تاحالا نديدم و نشنيدم همچين چيزيو كه مااادر زن طرف زنگ بزنه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
😂والا بانک ک بانکه تبریک میگه مگه میشه فامیل نگه اخه

من که قلبم میذارم واسه بعضیاشون خخخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
😂😂😂😂اتفاقا برا تبریک 22 بهمن دیگ مخشو میزنم 

دقیقا همینکارو بکنید از این ببعد با هر مناسبتی براش اس بدین حتی تولده بجه های همسایه هاشون بذار مادره خودکشی کنه😆😆😆😆

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

😨😨😨چرا از رفتار بیمارگونه افراد حمایت کنیم  در ضمن تا الان حساسیتی ندیدیم ازش  یعنی چ ...

رفتارش بیمارگونه نیست،این حسادتا تو فطرته تمام زنهاهست

حالامتاهل بشی،دختردایی مجردشوهرت بهش پیام تبریک تولد بده  میفهمی

یه جورایی همین حساسیتاازجانب زن ومردضامن بقای زندگیاهست

زندگی سردی که توش زن ومردکاری به همدیگه نداشته باشن و هرکدومشون هرکاردلش خواست بکنه دوامی نداره

مقدار زیادی از وجودم را در آنجا جا گذاشتم