2777
2789
عنوان

😑پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 63 پست

منم یه بار زنگ زدم به برادره زن عموم پرونده حقوقی داره پیش داداشم کیفش رو تو خونم جا گذاشته بود خواستم بگم جواب نداد بعد زنش شمارمو برداشته بود تو فضا مجازی چک کرد منو شناخت زنگ زد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت من هیچی بهش نگفتم بعد اس ام اس دادم گفتم شوهرت تو خونمون کیفش رو جا گذاشته و بابت کار حقوقیش اینجا بوده به هیچ کسم چیزی نگفتم نخواستم اختلاف بشه بعد چند ماه خودش زنگ زد حلالست خواست

والا من پسر عمه هام پيام ميدن من بهشون پيام ميدم  مجرد كه بودم باهم خييييييلى خوب بوديم هممون& ...

واقعا نی نی سایت خوبی که داشت اخلاق ورفتار کل ملت ایران و شناسوند بهمون از عجایبن بعضیا بخدا باید تو کتاب گینس ثبت بشن وگرنه حیف میشن گمنام باشن😆😆😆😆

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار زنگ زدم به برادره زن عموم پرونده حقوقی داره پیش داداشم کیفش رو تو خونم جا گذاشته بود خواس ...

وای یعنی بدون اینکه سوال کنه کاری داشتی زنگ زدی برامون..فشت داد؟؟ عجب اخلاقایی دارن بعضیا یعنی ججوری روش شده اینکارو بکنه

واقعا نی نی سایت خوبی که داشت اخلاق ورفتار کل ملت ایران و شناسوند بهمون از عجایبن بعضیا بخدا باید تو ...

هنگممممم قشنگ

فك كن زنش نههههااا

مادررررر زنش زنگ زده 😐😂😂😂😂😂

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

خب تو چیکار داری که به پسر عمه متاهلت پیام تبریک میدی؟حالا پیام تبریک نمیدادی چیزیت میشد ؟بذار زندگیشونو کنن تو که میبینی این دوره چقدر زندگیا سر بعضی چیزای الکی از هم میپاشه پس خواهشا اینکارا رو بذارید کنار

وای یعنی بدون اینکه سوال کنه کاری داشتی زنگ زدی برامون..فشت داد؟؟ عجب اخلاقایی دارن بعضیا یعنی ججوری ...

اره عزیزم یعنی هر چی که فکر کنی منم واقعا هیچ پاسخی پیدا نکردم قطع کردم تلفن رو فقط پیام دادم به هر حال زنه شاید شوهرش اونقدر پریده زنه اینطور شده آدم چه میدونه 

هنگممممم قشنگ فك كن زنش نههههااا مادررررر زنش زنگ زده 😐😂😂😂😂😂

بخدا من هم هنگم هم خنده م گرفته ....ولی فک کن ج زندگی ببخشید گوهی دارن جقدر مشکوکن ب همه چیز که فامیل طرف نمیتونه تولدشو بهش تبریک بگه .اگه گفت حتمن نظر داره ب شوهرودامادش.‌.واقعا زندگی با اینجور افراد وحشتناکه

اره عزیزم یعنی هر چی که فکر کنی منم واقعا هیچ پاسخی پیدا نکردم قطع کردم تلفن رو فقط پیام دادم به هر ...

اخه شوهره ادم کلا خراب من اینقدر زود نباید مردم وقضاوت کنم وب فحش وناسزا بکشم که بعدش خودم شرمنده شم خدا خودش کمکشون کنه یکم صبر ب دلشون بده واقعا اینجور زندگی کردن خیلی سخته ادم خودش داغون میشه 

اخه شوهره ادم کلا خراب من اینقدر زود نباید مردم وقضاوت کنم وب فحش وناسزا بکشم که بعدش خودم شرمنده شم ...

لغب من تو فامیل ایوبه خدا رو شکر می کنم واقعا خدا بهم صبر داده ولی گاهی مثل اونروز فقط تحمل کردم یکم تو این سایت دردو دل کردم همیشه سکوتم

بخدا من هم هنگم هم خنده م گرفته ....ولی فک کن ج زندگی ببخشید گوهی دارن جقدر مشکوکن ب همه چیز که فامی ...

دقيقااااااا 😂😂😂😂

اينا تو خيابون و سركار چيكار ميكنن

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
نه مثل این ک زنعموم زنگ زده برا عذر خواهی پسر عمم متوجه شده با مادر خانمش دعوا کرده 😕چه شری ب پا کر ...

مطمینی زن عمو نبیتش عدر خواهی محض بوده ؟

از اونطرف مدعی میشین طبیعیه از اون طرف عدرخواهی 

!!!😐

امثالهم مادرزنه ریختن تو تاپیک و دارن دفاع میکنن 😂
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

شارد یکی از فامیلا (غیر از شما)پیامش از حر مجاز گذشته بوده . دیگه مادرزنه گیر داده به همه

واقعا خیلی جامعه بدی شده همه رو زندگیاشون حساس شدن 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...