adelayt مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان کیست😨😨😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 41 پست خانوما حس میکنم خدایی نکرده کیست دارم خیلی نگرانم چیکارکنمپریودام ازاولشم نامنظم بود الانم ک ٧روزازوقتم گزشتهعفونت هم دارم کیست داشتی بریم دکتر بامعاینه معلوم میشه؟؟؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1397/10/20 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 من باردار شدم. کیست توی تخمدانم دارم. خیلی هم بزرگه آهاااااان بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
مارااللللل عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 490 نه نوعش فرق میکنه.مثلا فولیکول اگه باش باردار میشی فقط تو دوران بارداری اذیت میشی
maryam0 عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 من با فشار دادن تخمدانم میفهم کیست دارم یا نه!فشار میدم درد گرفت یعنی کیسته نداشته باشم اصلا درد نمیکنه خدایا میدانم که میبینی...
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 امیدت به خدا باشه انشاالله کیست نداری اره ایشالا ک نداشته باشم خیلی نگرانم امکان رفتن ب سونوهم ندارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 من با فشار دادن تخمدانم میفهم کیست دارم یا نه!فشار میدم درد گرفت یعنی کیسته نداشته باشم اصلا درد نمی ... جـــــــــدی؟ این نسخه براهمه جواب میده ینی؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
آیسو0 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 982 اره ایشالا ک نداشته باشم خیلی نگرانم امکان رفتن ب سونوهم ندارم همینجوری نمیشه گفت کیست داری. خدایاشکرت
maryam0 عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 جـــــــــدی؟ این نسخه براهمه جواب میده ینی؟ نمیدونم والا منکه اینجوریم هر وقت سونو رفتم قبلش خدم تست کردم درست بود خدایا میدانم که میبینی...
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 همینجوری نمیشه گفت کیست داری. اره دیگه ولی خیلی استرس دارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 باردار نیستی؟ من نه پیشگیری داشتم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 نمیدونم والا منکه اینجوریم هر وقت سونو رفتم قبلش خدم تست کردم درست بود مامانمم یه باراین حرفو گفت ولی چیکارکنم ک همش منفی فکرمیکنم وروانی میشم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
آیسو0 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 982 من نه پیشگیری داشتم خاله ی من با پیشگیری باردار شد. یه بی بی چک بزن ضرر نمیکنی خدایاشکرت
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 خاله ی من با پیشگیری باردار شد. یه بی بی چک بزن ضرر نمیکنی 😢😢باشه امتحان میکنم حتما بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜