adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان کیست😨😨😱😱😱😱 440 بازدید | 41 پست خانوما حس میکنم خدایی نکرده کیست دارم خیلی نگرانم چیکارکنمپریودام ازاولشم نامنظم بود الانم ک ٧روزازوقتم گزشتهعفونت هم دارم کیست داشتی بریم دکتر بامعاینه معلوم میشه؟؟؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1397/10/20 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 با سونو گرافی مشخص میشه ب احساس و معاینه نیست ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 باید بری دکتر برات سونو مینویسه باسونو معلوم میشه فقط؟؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
sahel2000 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4324 خخخ من ۳۰ روزه تاخیر داره تازه پس فردا میخوام برم سونونترس ۷ روز خیلی نیس
مارااللللل عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 490 سونرافی باید بری من عادتم منظم بود یه ذره دردم نداشتم رفتم سونوگرافی گفتن کیست داری اونم چه کیستی😢
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 خخخ من ۳۰ روزه تاخیر داره تازه پس فردا میخوام برم سونو نترس ۷ روز خیلی نیس ببخشیدا اخه من تازگیاسوزش ادرارهم دارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 سونرافی باید بری من عادتم منظم بود یه ذره دردم نداشتم رفتم سونوگرافی گفتن کیست داری اونم چه کیستی😢 وایـــــــــــــــــی بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
آیسو0 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 982 سونرافی باید بری من عادتم منظم بود یه ذره دردم نداشتم رفتم سونوگرافی گفتن کیست داری اونم چه کیستی😢 منم عین شما بودم. واسه بچه که رفتم گفتن کیست داری فقط هم باید عمل کنم خدایاشکرت
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 منم عین شما بودم. واسه بچه که رفتم گفتن کیست داری فقط هم باید عمل کنم احتمال داره ادمی ک کیست داره باردارنشه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
آیسو0 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 982 احتمال داره ادمی ک کیست داره باردارنشه؟ من باردار شدم. کیست توی تخمدانم دارم. خیلی هم بزرگه خدایاشکرت